![]() |
Re: daciile vechi de raliu... niste poze...
cine imi poate spune sau de la cine pot sa invat istoria masinilor de raliu din romania??
|
nimeni nu cred ca stie istoria.. nu vezi ca si noi ne chinuim pe aici sa gasim articole vechi?
|
astia mai batrani ,care ati petrecut copilaria cu ele trebuie sa stiti,sebastian,sgm>>??
|
numai daca ai norocul sa prinzi niste reviste autoturism vechii vei reusi sa afli destul de multe despre raliurile din romania,din acea perioada si despre dacile de atuncia.eu tot caut prin piete la lucrurii vechi poata,poate dau peste cineva care vinde vreo colectie.desi nu cred
|
am cautat pe internet si suresele sunt destul de slaba:(
|
:lol:......sgm`ul.....batran...ceva nu se leaga :)))) :lol: mai ai dreptul la o incercare...
|
6 Attachment(s)
Batran = intelept :))))
Fosta Dacia sport TURBO a lui Nicu Grigoras! |
omfg .... cum au putut sa lase asemenea masini in paragina ... criminalii :((:((:(( nu o vinde???
|
pacat de aceste masini care au facut istorie in raliuri.Rar mai gasesti asa ceva.In locu proprietarului as aranja`o si as tine`o...as fi mandru daca as avea masina asta.
|
pacat de ele :(
|
Nu prea cred ca mai are ce sa faca din ea...gadeste-te si tu..dupa atatia ani...tzinuta in paragina...nu mai esti sigur pe ea...in primul rand lonjeroanele cred ca sunt varza...si caroseria...podeaua....pacat..omu` la care este acum..putea face ceva atunci la inceput...!Inca ceva,vreau sa stiu daca pozele au fost facute in Stefanesti..adik la vre=o persoana din Stefanesti?Ca ma duc sa o vad in realitate..ca eu stauin Stefanesti...vecin la 4 case de fostl pilot de la Cupa Nova al uzinei Dacia adik Dan Necula.
|
si inca ce mandru,si ce frumos aratau........pacat....mare pacat:(
|
SGM m-ai ai poze cu ea?
|
5 Attachment(s)
Partea a 2 a, din pacate nu cu motorul original, care a disparut de mult.
|
sgm-ule unde o pot vedea vreau neaparat .. te cinstesc pls pls pls ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:38. |
- Copyright 2026 4Tuning