![]() |
Re: -- All About Opel Manta --
La 20E sau la 24E merge scos cuplajul elatic de la disc si nituit fara....raspunde mult mai bine la drift fara sa balabane din arcurile cuplajului ....;)
|
boss..eu am motor 2.2 e manta gsi....hmm nush ce tot zici tu acolo
|
1 Attachment(s)
Ma scuzi poate am ramas eu in urma de cand m-am lasat de curse cu mantaua....in ce an au scos modelul de 2.2 gsi?
|
bai baiatule......deci eu am motor de 2.2 ....vad ca......tot o tii cu 2.0 ala vrei sa ne intanlim sa vezi ca e motor de 2.2 ...
|
eu zic..asa citeste pe net...sa vezi cate masinii au iesit cu motor 2.2..si dupa vb pe forum ok?
|
Cum zici tu:"bai baiatule" (ca la 40 de ani ai mei ai putea chiar sa-mi fii baiat:lol: ) firma Opel nu a scos motor de 2.2 nici la MANT"A" nici la MANTA "B"....din cauza asta te-am intrebat "mai baiatule" in ce an a scos OPEL modelul MANTA 2.2 GSI pe care tu sustii cu tarie si mandrie ca il detii....poate-mi da si mie cineva un link cu modelul asta scos de OPEL plz.
Si daca ma insel eu promit sa scriu pe forum ca tu esti "TATICUL MANTELOR" iar eu sunt un ignorant....si ca bonus te invatz gratuit sa faci drifting cu mantaua pe serpentine nu cerculete intr-o parcare de supermarket.....:lol: |
By the way tipul asta cu mantaua "A" m-a dat gata cu motorul de volvo turbo montat pe ea....:rolleyes2
http://www.hilmersson-racing.com/start.asp?show=ec |
Quote:
|
stii ceva ma tataie...dak ma iei asa...;) hai sa vezi ce motor am eu...si dupa vb ;) asa ca...dak nu ai ce face....vedeti de treaba ta...
|
deci ....nici numai am ce discuta...sincer....mai zici ca ai alergat si pe manta la raly...
|
si ..chestia cu dift..si alea...invata pe alti....intai invata ....si citeste despre manta...cele cu motor de 2.2 ...au fost scoase in editie limitata....si ce l mai bine ca tot esti din buc ne intanlim si vezi...ce motor am eu ..ok;)
|
Quote:
Chestia cu editie limitata e prosteala ieftina...... Si invata sa fii politicos....... |
http://www.car-vs-car.de/gal/Ope1730.html ia vezi aici exista ?? sau nu??? iti mai dau
|
asta e ...nu exista...
|
Daca-mi pun un motor de Frontera 3.2 pe MANTA sau un motor de BUCEAG se cheama ca am MANTA 3.2 GSI ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning