Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa NU te comporti cu o femeie. Ce ne face pe noi sa uram barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/34919-comporti-femeie-uram-barbatii.html)

bodyspeed 30-08-07 13:03

Re: Cum sa NU te comporti cu o femeie/Ce ne face pe noi ,sa uram barbatii?

intre a fi magar si a spune ...ADEVARUL este diferenta....

needBrain 30-08-07 14:26

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1072722)
intre a fi magar si a spune ...ADEVARUL este diferenta....

=)) ce tari sunt situatiile astea.tu vrei sa fi baiat bun si sa spui pe bune ce si cum...si esti luat de nesimtit,magar sau ma rog...alte astfel de apelative =))

Magos 30-08-07 17:03

...Depinde de situatie... Pentru ca exista posibilitatea sa nu fii inteles chiar gresit ;)

bodyspeed 30-08-07 21:53

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1073101)
...Depinde de situatie... Pentru ca exista posibilitatea sa nu fii inteles chiar gresit ;)

situatii ..multiple acelasi rezultat...
spui cu adevarat ce gandesti si ce vrei ..... si desi mai ziceti voi ca vreti sa fim sinceri....dar voi nu intelegeti din contra... tot pe noi aruncati.. :rolleyes2

needBrain 01-09-07 01:43

e o diferenta intre a spune ce vor ele sa auda si ceea ce gandesti(uneori)
io unu prefer sinceritatea....spusa intr-un mod frumos,asa ca spun pe bune..dar repet INTR-UN MOD FRUMOS

aleks 01-09-07 10:53

exact... totul e cum ambalezi produsul...

de exemplu: 1) iubita, ti-am zis ca esti urata asa machiata? ma-ta aia te-a invatat sa te machezi asa presupun, ca am vazut ca si ea tot ca o curva se aranjeaza
2) iubita, azi esti cam obosita, sau ce s-a intamplat ? ca nu-ti sta deloc bine machiajul asta, iar rozul asta nu te prinde deloc la tenul tau masliniu...
e aceeasi idee, numai ca in prima esti sincer 100% ( spui exact ce ai in cap) iar in a 2-a ambalezi frumos stirea, ca sa mai ai parte de ceva de la ea vreodata ( de preferat in viata asta, nu in urmatoarele 3)...

Mustang 01-09-07 11:20

Alekseeee ... bah ... mai ie si gagicile alea care indragesc sa li se vorbeasca vulgar ...
Alea se excita daca le faci curve ...

Vezi ca e cu dus si intors. :)

needBrain 01-09-07 23:18

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1075667)
Alekseeee ... bah ... mai ie si gagicile alea care indragesc sa li se vorbeasca vulgar ...
Alea se excita daca le faci curve ...

Vezi ca e cu dus si intors. :)

cand ma,cand ii spui ca s-a machiat legata la ochi?
bai frate,tu de ce specimene ai dat ma?

Mustang 01-09-07 23:27

Tu de ce crezi ca nu sunt combinat acum mah?
Ca am dat numa' de chestii paranormale. :lol: :)
Femei logodite, femei care cauta sa li se vorbeasca vulgar, femei care nu stiu sa aprecieze un tip, femei care suspina dupa fosti si te baga in categoria simplu amic...

Si lista poate continua ...
Oricum am divagat.

Bea69 02-09-07 00:01

Quote:

Originally Posted by needBrain (Post 1075336)
e o diferenta intre a spune ce vor ele sa auda si ceea ce gandesti(uneori)
io unu prefer sinceritatea....spusa intr-un mod frumos,asa ca spun pe bune..dar repet INTR-UN MOD FRUMOS

riscul e mare daca gindesti asa...ptr k procedezi neconventional..cum crezi TU k e bine...si iti asumi riscul,k fata se intoarce si pleaca..si tu nu poti sa dai vina p nimeni altul,decit p tine insuti....
partea si mai nasoala este,k in cazul in kre incerci sa ascunzi adevarul nici atunci nu va fi mai bine,k problemele nu dispar..doar intirzii solutionarea lor...

eu una prefer oamenii sinceri...si daca imi zic in fata nejte kestii urite...numai sa aiba curajul sa imi zica in fata.p ei ii consider niste oameni cu vertebre...kre au avut curaj..poate si incredere in judecata mea...and so on...
eu una cred k daca nu esti sincer,se intoarce impotriva ta cind lumea t-i mai draga...

payty 02-09-07 00:25

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1076377)
eu una prefer oamenii sinceri...si daca imi zic in fata nejte kestii urite...numai sa aiba curajul sa imi zica in fata.p ei ii consider niste oameni cu vertebre...kre au avut curaj..poate si incredere in judecata mea...and so on...
eu una cred k daca nu esti sincer,se intoarce impotriva ta cind lumea t-i mai draga...

foarte frumos ce spui tu aici, doar ca mie mi se pare doar o chestie teoretica. in 99% din cazuri,( asta ca sa nu zic 100%) oamenii nu sunt dispusi sa recunoasca adevarul decat daca el nu este incomod. Sau mai pe romaneste, ceva nu merita spus cuiva decat daca suna bine. Cand o sa vad si eu omul ala care o sa accepte realitatea, chiar daca ea e nasoala, atunci o sa zic si eu ... jos palaria, omul asta merita tot respectul.

needBrain 02-09-07 00:44

pai,daca intr-o relatie nu exista sinceritate...
mai are rost sa continui?

Bea69 02-09-07 13:58

Quote:

Originally Posted by payty (Post 1076414)
foarte frumos ce spui tu aici, doar ca mie mi se pare doar o chestie teoretica. in 99% din cazuri,( asta ca sa nu zic 100%) oamenii nu sunt dispusi sa recunoasca adevarul decat daca el nu este incomod. Sau mai pe romaneste, ceva nu merita spus cuiva decat daca suna bine. Cand o sa vad si eu omul ala care o sa accepte realitatea, chiar daca ea e nasoala, atunci o sa zic si eu ... jos palaria, omul asta merita tot respectul.

si asta e asa ptr k cautati sa fiti justificati prin okii altora...adik atunci esti linistit k ai facut o treaba bine,cind lumea zice k ai facut bine,nu atunci cind crezi TU k ai facut bine...;)
sa raminem la ideea cu machiatul.uite cum ma gindesc eu...fiind o persoana destul d excentrica,poate k ai zice k nu sunt machiata,ci k m-am uitat d aproape in esapamentul unui dieselar kre a bagat nafta super proasta...si stii ce?poti sa imi zici linistit,k fix in c.r ma doare ,k in clipa in kre io m-am machiat asa MIE sigur k mi-a placut...si doar asta conteaza!capisci?;)
asa k te rog frumos sa nu te arunci la 100% :-)

pheerya 02-09-07 21:00

Quote:

Originally Posted by needBrain (Post 1076439)

evident ca NU!!!!

Mustang 02-09-07 22:15

Quote:

Originally Posted by needBrain (Post 1076439)

Vezi ca daca esti o persoana gen mos Ion Roata, de spui totul verde-n fata, s-ar putea sa iti bagi in anus sinceritatea, pentru ca femeia ta sa se supere ca ii spui ca are cwru' mare, ca e machiata prea strident - gen cwrva, ca nu iti place ce muzica asculta, ca ii spui ca ajungeti in rutina.

Depinde de la femeie la femeie si conteaza cat de frumos te exprimi sincer.
Pot spune ca sunt multe fete care interpreteaza chiar daca te exprimi frumos.
Nu stiu ... e un gand ... nu imi sariti in cap.

All times are GMT +2. The time now is 21:04.

- Copyright 2026 4Tuning