![]() |
Re: dacia logan pro street EXCLUSIVE din baia mare
e......nush......nu am cuvinte.....e tare, super, cel mai frumos logan....
|
Quote:
|
arata superb , finisare extra , insa eleronul nu pica deloc bine...
|
ce am avut de zis ti-am zis in particular ! sa o vedem terminata sa va ajute Dzeu ....
|
E...pur si simplu...nu sh...nu am cuvinte......:shock: :shock: :shock: .....AMAZING.....
Desingul este cu mult gust si ii sta foarte bine.Executia este de nota 10!!!! Dar: masina are cateva minusuri: 1.Oglinzile.Nu au ce cauta bidoanele alea acolo. 2.Sper ca nu va veti zgarci la bani si veti schimba evacuarea su totul,nu numai finalul. 3.Cred ca arata mai bine fara clantze pe spate 4.O capota de carbon cred ca ar fi mai bine 5.Lasa-ti umpic spatele ca ii prea "cu curu-n sus" 6.Cu ce veti uple golu din spate ca ii prea mare gaura? 7.:!: RESPECT :!: |
golul va fi umplut cu un deflector.....daca te uiti cu cateva pagini mai sus o sa vezi
|
Ce Sa Zic...am Ramas Fara Cuvinte... Cel Mai Tare Logan Din Lume... ;))
|
ROBI tatA stii tu ce cred eu despre lucrarile tale ... e superba loganu ... si cred ca niste jante de 17 cum ai precizat mai sus o sa scoata masina in evidenta ... btw e cel mai aratos GOLAN din tara :D
p.s. nu`s eu fan GOLAN ... dar chiar mi`ar placea sa o am in curte :D proprietarului ii doresc MULTA SANATATE in gropile din tara ! ... si VOUA PRO` BAFTA SI SPOR LA LUCRU IN CONTINUARE :D |
Suuuper jmechera, dar nu imi place ceva.. nu se imbina bine bara fatza acolo la aripa; se vede cel mai bine in poza facuta de sus, in rest e OK ;)
|
totusi cine e proprietaru` ? :D
p.s. n`am chef acuma sa caut printre posturi :D |
Quote:
|
parca e iesita din nfs .
tare masina!!! bv , shi bft la tunarit in continuare ;) in legatura cu jantele( ar mere ceva negru+crom in exterior) |
a iesit belea baieti...super tare...are aspect foarte agresiv...imi place...abia astept sa o vad toata finisata..si interiorul tot..o gramada de bani dar merita...sigur va iesi in evidenta...
protuning...finisajele sunt foarte foarte bune.felicitari |
2 Attachment(s)
Un sfat pentru jante.
Zic eu ca dau foarte bine si vad ca toti zic ca ar fi buna o combinatie negru+crom |
sa nu puneti un model de jante cu spitze putzine si subtziri, pt ca o sa strice tot designul masinii, trebuie ceva in 5 spitze mai groase
modelelepuse de @aronnel nu o sa de bine....parerea mea |
| All times are GMT +2. The time now is 16:24. |
- Copyright 2026 4Tuning