![]() |
Re: Accidente
bine ca nu avea colantul cu STREET VISION cumparat de la ETA pe parbriz sau luneta ca iesea iara un articol de senzatie
|
Dar ce zici daca avea o bulina Fanatik... :lol: Glumesc...
|
Cica celica alba din street vision e dauna totala. stie cineva ce s-a intamplat? a aparut si la stiri...
|
2 Attachment(s)
1 Mai cel mai tare instructor auto a decedat.
A facut stop cardio respirator cand era in viraj intr-o curba spre cataloi si a intrat intr-un opel, oricum el a murit inainte de accident din cauza stopului. R.I.P Nea Vasile |
Quote:
|
Din cate stiu era chiar in spatele masinii cineva de aici de pe forum care mia povestit cum s-a intamplat, ploua afara si initial s-a crezut ca a pierdut controlu in curba. Pacat, Dumnezeu sa-l odihneasca...
|
R.I.P. Te surprinde cate lucruri se pot intampla pe strazi...... Pacat...
Dumnezeu sa-l odihneasca.:sad: |
Stie cineva ce s-a intamplat cu elevul? Am auzit ca ar fi fost o gagicxa care a murit... Sau era singur?
|
nu era in timpul programului...
|
A murit cosmin_uno, tipul cu folia din bucuresti, nu stiu daca l-ati cunoscut... Dumnezeu sa-l ierte https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/24320-e90-bmw-320d-2006-a/page-26.html
|
am vazut :( Dzeu sa-l ierte
|
6 Attachment(s)
Proaspat de acu o ora, dincolo de pod pana in intersectie la Cataloi... Cica a depasit pe unu, a facut balans, a redresat da' a intrat cu rotile din dreapta in sant si a derapat. Copacu e scos din radacina...
|
2 dintr-o lovitura!!!!
|
acum cateva zile in padure la babadag ... un matiz si un mercedes e-classe matizu a zburat in padure din cate se vede ... nu stiu daca s-a intamplat cu pasagerii dar in drum spre babadag trecusera 3 ambulante
|
2 Attachment(s)
cateva poze ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:40. |
- Copyright 2026 4Tuning