![]() |
Re:
Quote:
Ai face bine sa mi te adresezi cu raspunsul cuvenit ca nu am mancat din aceeasi strachina cu tine. Eu nu ma laud ca promovez cursele chiar o fac si daca vrei sa demonstrezi ca esti cineva in lumea lor esti bine venit la Legal Racing. Pariurile sunt problema mea si nu cred ca trebuie sa te ... pe tine grija de asta. Ai o masina tare sti sa conduci si nu m-am dat cu tine? Poate ar fi bine sa te preocupe de ce esti in stare tu sau nu ca m-am saturat de toti ratatii care se baga aiurea in discutie si cum se pot evidentia altfel decat fortand un dialog cu cei mai buni. Esti o nulitate domnul meu! |
Subaru din film este STI se vede dupa eleron,toba si sunet.
EVO este 8 nici o varianta mai speciala cea de 265 bhp. Si cu tot cu 5,5 sec. a lu Subaru EVO i-o da. Sebastian zici ca s-a tinut bine STI-ul. Sunt masini foarte apropiate cat ai fi vrut sa ii dea EVO ??? |
?
Foarte neclar filmul si intradevar la standard sunt posibile multe.
Cine cumpara STI sa mearga cu el de serie? Oricum nu tot ce zboara se mananca. e clar ca de serie si nu numai sunt foarte multe masini mai rapide decat Subaru si va felicit pentru achizitionarea lor. |
3 Attachment(s)
Un mic concurent:
EVO 9 Power 841Hp & 635LbFt (Klotz 118 Race Fuel) Target weight 1080Kg (Dry) Target top speed: 215 Mph+ Target ¼ mile: Sub 9 seconds Engine, Gearbox, ECU & Brakes ND 2.3 litre stoker Garrett GT42R roller bearing turbo ND 4” WRC style custom exhaust system with side exit Motec M800 Pro ECU Holinger dog engagement straight cut gearkit Ikeya sequential shifter with digital gear indicator Brembo 8 pot metal matrix calipers front & rear |
Masini de serie! Astea se compara aici! In alta ordine de idei e interesant acel evo. |
Quote:
|
Are dreptate omul.
SEBASTIAN mai devreme ai zis Quote:
Quote:
|
Re:
Quote:
daca cinva citea tot forumul legat de acest subiect ar fi vazut unde ce si cum s-a discutat. Repet si eu am fos in aceeasi eroare si eu am fost cel care a pus problema cum bine arati. Dupa explicatie m-am conformat pe cat am putut. |
Re:
Quote:
ca doar nu i-or sudat usile bagabontzii :? |
Nu prea inteleg cum vine treaba cu TARGET, adica aia e ce si-au propus dar ce au realizat ar fi mai interesant de stiut, oricum din ce stiu eu cei de la Norris Designs de obicei fac treaba buna ( http://www.norrisdesigns.com ) asta in caz ca se ocupa ei de motor
|
akimoto wrote:
Quote:
|
Super agresiv evo9 asta verde,mi-e imi place f mult, defapt e primul evo care imi place la maxim.
|
1 Attachment(s)
Frumoasa cursa.
|
M3 -ul era X nu ?? :lol:
Cum sa plece asa de langa un Subaru ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: E regie si asta. :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:06. |
- Copyright 2026 4Tuning