![]() |
Re: AG 89 COT... Pitesti!!!...
Frumos,frumos...Felicitarile mele Cocot chiar daca ai pierdut.Poate data viitoare...:peace:
|
scz k te intreb ..am si io o intrebare ..ce fel de carburator ai ..simplu sau dublu ??? ms anticipat
|
Cocosane...trea` pusa si aia Sat Vs Cot ;)) pacat ca nu a fost filmata...:P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumoasa masina!Felicitari!
Am si eu 2 intrebari :) De unde ai luat capatul acela de toba remus si cat a costat?Si in legatura cu jentile pe cat sunt si ce distanta intre prezoane ai?cumva 4*100.. pe mine m-ar interesa pe 15 daca se gasesc! Mersi si ai grija in continuare de masina |
4*100 e distanta
|
Quote:
|
frumoasa masina:lol:
|
Quote:
|
Dar pe tobele REMUS cat ai dat k nu ai raspun la intrebare
K si fratemiu a cumparat o dacie si are 2 tobe REMUS dar nu stiu kam kat or fi costat (alea kare va ziceam k sun modificate din galerie)(adika o singura teava din motor in toba finala ,iar in toba finala nu sunt scoase amortizoarele, este doar taiata putin cat pt 2 gauri de tobe, si e prelungite cu doua tevi mici si dupacea sun sudate tobele REMUS sunt mortale iti vibreaza pantaloni dk stai langa ele la vreo 2.5 de turati ca sa nu mai vb peste 3000 ce se intampla |
Quote:
si ca sa intelegi mai bine omu nu avea toba remus ci doar un tips si ca sa fiu si mai explicit e o bucata de teava prinsa pe toba originala |
Quote:
|
DE VANZARE!... PRET 79 MIL!... + Tobe BORLA, PRAGURI, NEAONE!...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:58. |
- Copyright 2026 4Tuning