![]() |
Re: dacia mea. b.......
3 Attachment(s)
am pus si eu azi lampile pe spate. ce parere aveti? acuma lucrez sa le fac cu leduri sa vad cum le fac . sa fac ceva frumos.
|
ma bravo
shtiu ce inseamna sa te frece toti la cap, ca deh au muncit singuri shi shi'au luat golf la 17 18 ani. eu am muncit mult la o dacie shi inca mai am de bagat. cand o fi gata o sa fac un topic cu ea. spor shi vezi ce faci din ea sa nu o dai in tiganie (cam multe luminitze pe ea). numai de bine PS eu merg pe gordini stile |
3 Attachment(s)
andy x3m nu am dacat alea trei linii pe luneta si linia aia argintie care vine lipita din fata pana in spate.
poze inainte sa ii pun geamurile de lampi albe si dupa ce le-am pus. ce parere aveti. |
boss-ule. arata bine fata de cum arata inainte. bafta in continuare.
|
dem-ule vezi ca iti aduc si eu leduri ca sa imi faci loampile pe spate cu leduri ca eu nu prea am timp.
|
4 Attachment(s)
fratilr vreau sa imi iaun si eu un set de neoane cum si-a luat dem-ul. poze cu neoanele. si un filmulet
|
2 Attachment(s)
:evil: fratilor am revenit si eu cau cateva poze.:evil:
|
Quote:
|
ynp_64 stai linistit ca nu am fac poza ca sa va arat ca m-am urcat pe masina. pozele astea le-am fac si eu mai recent si pe astea le-am pus
|
vopseshte-i shi u oglinzile alea k dau nashpa shi barile la fel k nu se asorteaza ku prelungirile alea rosii nici un eleron nu ar strik in rest e bene
|
Quote:
|
multumesc fratilor dar intr-o luna maxim doua o bag la vopsit si urmeaza mai multe modificari.
|
Quote:
|
stai linistit frate. ori cum mai e putin si o bag la vopsit sai la mai multe modificari. sper sa imi iasa ce vreu eu sa fac
|
1 Attachment(s)
fratilor mi-am luat si eu o bara de fata. am facut o poza dar nu prea se vede. o sa revin mai tarziu cu mai multe poze
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning