![]() |
Re: MPBZ III - 10 martie 2007
Quote:
Sunt sigur ca o sa mai vina foarte multa lume la Buzau de acum incolo. |
e manevra la mijloc........;)
|
ce caterinca de cursa :lol: :lol: :lol:
|
ce caterinca mah?...s-a explicat din primul post: daca nu sunt 70 masini preinscrise nu se tine cursa....ce vreti mai mult?
|
Buey.. e penibil omul frate.. pai prosti amfost noi ca nu ti-am trimis liste cu totii membri din club.. si cand veneam.. veneam 3.. ce puteai face atunci? Daca iti trimiteam 100 de fise si din aia 100 veneau defatp 10.. n-aveai ce sa ma zici.. Dar nu.. noi ca sa fim ok am asteptat sa ne strangem toti aia siguri.. sa nu incurcam organizarea.. si organizarea de da cu flit.. ca din cauza noastra nu mai tine el cursa. Pai daca stiam asta.. ieri la ora 23.59 iti trimiteam 100 de liste.. si la caterink.. atunci oare ce scuza mai gaseai?
Ma repet.. un motiv PENIBIL!! pentru intarziere cu o zi a unor fise tu sa anulezi o cursa.. si cum am mai zis.. acea zi e duminica frate.. cand nici o institutie nu lucreaza.. |
Aici ii dau dreptate lui Bishop ! Puteau fi trimise o groaza de fise si veneau 2 !Oricum pacat !:x
|
eu cred k i-a fost teama probabil nu k nu i-ar iesi bani de buzunar...dar probabil i-a fost teama sa nu dea bani din buzunar. o cursa se face si cu riscul de anu castiga decat simpatie...
asta e! vorba lui Bishop...trebuia sa trimitem 40 de fise si sa venim 5-6...knd se trezea acolo k are dkt 30 d masini, nu cred k mai avea tupeul sa zica! S-e anuleaza! plecati acasa! Merita asa ceva! si oricum faza cu hai sa verificam ITP-urile....abureala..dk o masina nu are ITP poate fi adusa la fata locului pe platforma, si poate concura pe un drum inchis circulatiei publice. iar treaba cu "Evenimentul" in loc de cursa.. da ce erau cumva gagici in **ru gol ? :)) damn..dk stiam trimiteam pana pe 3 martie fisa! |
Quote:
|
am spus de prea multe ori de ce s-a anulat ca sa o mai repet pentru un intarziat. iar 3 martie 23.59 nu este acelasi lucru cu 4 martie 00.00. citirea ceasului se invata in clasa I-a. iar pentru ploiesti... daca-mi aduc bine aminte, v-am propus ceva de care voi ar fi trebuit sa va ingrijiti, fara sa am vreo implicare sau beneficiu. si daca tot la fel de bine imi amintesc, voi ati spus ca acolo nu se poate face nimic. eu macar incerc si de doua ori am reusit, cat timp nu m-am bazat pe altii. e si asta o invatatura.
am recomadat cluburilor sa puna cel mai bine cat mai multi oameni, de aceea exista si nr de 70, din care mai multi nu aveau cum sa vina dar mai putini da. mai intereseaza-te despre programul politiei. o solutie constructiva ar fi sa nu mai veniti la nicio cursa de la buzau. cred ca evenimentele de aici pot exista si fara oamnei care nu inteleg un regulament, care nu pricep o ora si care cred ca o organizare de acest gen este facila. azi am aflat de la mai multi ca se pot curse si doar in 40. pai atatia se strang din buzau daca se face mediatizare. va urez un inceput fulminant in carierele de organizatori, pentru ca sfaturi, si solutii aveti cu totii. mai prost stati cu disciplina si punctualitatea. a altora. ca a voastra v-o treceti cu vederea. mi-am cerut scuze fata de cei 40 de preinscrisi care nu sunt "toti" care au inteles aiurea. |
Quote:
2. Daca se pot tine.. de ce nu-i dai bataie cu aceasta cursa.. si cum de.. ai atatea masini?? 3. De ce nu accepti fisele azi? Zi motivul exact.. nu invoca faptul ca asa era regulamentul.. peste tot se mai poate prelungi un termen limita.. mai ales cand e vorba desrep asa ceva... DACA ORGANIZATORUL O VREA!! |
Quote:
ceea ce vroiai tu sa facem aici la ploiesti e f greu , am incercat sa luam o aprobare sa nu se mai ia politia de noi daca stam dupa 00:00 (miezul noptii) in fata la Sala Sporturilor.... si tu vroiai liniute ,drifturi ... SQ SPL |
pai vezi si mai vb de organizare cand daca iti dadeai silinta doar din buzau aveai 40 de oameni...
|
sincer motivu e penibil, eu zic ca in loc sa fi amanat cursa, mai bine vorbeai cu gaboru sa te mai lase 1-2 zile si crede-ma ca mai primeai destule fise de preinscriere. Dupa cum zice si B|shOp-VR6 "peste tot se mai poate prelungi un termen limita"
|
Mai ales cand ziua aia e Duminica... practic zi moarta..
Vrei sa-mi zici ca tu azi la 11.35 a trebuit sa suni la gabori sa le dai raportul cu participantii? Altfel nu inteleg de ce nu ai primi fisele de azi.. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:17. |
- Copyright 2026 4Tuning