![]() |
Re: Curse
Quote:
|
pentru detalii uitativa aici !!! https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/38710-liniutze-1-29-aprilie-2007-a.html
|
si pana la urma mere careva din tulcea la cta duminica ?!?
|
da! eu cu obraznick
|
atata ?!? eu mergeam cu tata si ma gandeam sa merem in grup ceva voi c ziceti ?!?
|
noi mergem si cu altcineva si avem si alte treburi :|
|
1 Attachment(s)
a fost misto la legala.... felicitari FLY :twisted: daca ai stii ce comentarii se auzeau pe langa mine " ce sa caute dacia langa passat ma " dupa care :"vai sa mor eu ..." .... poftim ceva
|
Da , felicitari lui Mihai si din partea mea , ai fost la intaltime.
|
foarte frumos la luat pe ala ,cu ocazia asta m-am scos cu 20 de lei ,am facut cu unu de langa mine pariu pe fly si ala pe passat ,numai felicitari fly ,tata ramase fara cuvinte cand a vazut ce poate daciuta,inca odata felicitari !!!
|
felicitari lu' fly! poate ne intanlim sa mi explici ce se poate face la un motor ;)
|
Baieti va multumesc mult ...sunteti o gasca de treaba.Multumesc pt sustinere.
Eram pe punctul de a ma da si a treia oara cu o masina mai nervoasa decat cele 2 .Din pacate sa inchis inainte de termen...asta e...alta data. Flmoise....e mul de discutat.....cand o sa ajung la tl.....poate ne intalnim si stam de vb. |
cu mare placere! ma anunti cand ajungi aici si ne intanlim!
|
cand se mai hotaraste vreo liniutza sau un drift prin orasul asta anuntati si voi aici.
voi nu v-ati saturat sa nu se intample nimic in 'orasul' asta? la 'bucuresti challenge' merge careva? |
Quote:
Eu unu nu merg la cursa de la buc ....am nunta |
unde a fost 'fapta'? :d
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:02. |
- Copyright 2026 4Tuning