![]() |
Re: Masini vazute in Tulcea
deci va veni vineri si el cu lanceru ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
vazut in seara aceasta lanceru in trafic ,da prea bine masina !!!
|
Quote:
|
Mie din fata imi aduce a Skyline ....iar spatele e uratel , gen Cordoba vorba lui Mustang...e ok dar cam atat din punctul meu de vedere (vorbind doar despre design)
|
L-am vazut si eu azi pe cel negru in oras si cred ca asta e culoarea care-l prinde! Dar poate maine le vedem pe amandoua..sa ne mai clatim ochii!
|
Am vazut acum o saptamana un A5 ....iesea din parcarea din spate de la GrandCafee.......era intuneric 6:30.......tdi3.0....si un sound:shock: .........si avea pozitiile aprinse :-) era un bleumarin inchis.....arata cam ca cele din filmulet...... https://www.youtube.com/watch?v=cRHdDl7I5pE vorba lui Borat..."It is NICE!":lol: 8)
|
1 Attachment(s)
L-am vazut pe corneliu gavrilov, ce model o fi ca e tare urat...
|
Cred ca e un Maseratti Quatroporte, daca nu ma insel. Masina aia o fi urata, dar e masina... Cum nu sunt altele la banii ei...
|
Quote:
|
am vazut la rex rs6 :>
|
6 Attachment(s)
Mie unu imi place la nebunie Maserati'ul:D ....motor de 4.2L v8 400bhp;) ..........si sa nu uitam ca e un sedan:rolleyes2 .........o super masina....si frumoasa (chiar dak unii nu cred asta:???: ).......aaaa si era sa uit.....umbla un r32 prin tl cu nr de Spania sau plm de unde draq e....tare mahina:!: .....
|
Lool..r32.......imi e cunoscut..........hmmm...chiar foarte.......e a unui preten foarte bun de-al meu.....seara de seara dam zone cu ea...pe rand....in functie de care se plictiseste primul.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:49. |
- Copyright 2026 4Tuning