![]() |
Re: Diverse,evenimente,discutii,pareri
Quote:
P.S. sambata trecuta am facut la ''noul E classe'' cu face-lift 320 cdi 4matic - aceleasi conditii ... si vorba aia era mertan !!! |
Frumos..cred ca am sa ma bag si eu.....dar probabil intodeaunaa va fi un imbecil care sa nu te lase sa ii dai in gura.
|
Quote:
|
ms de rasp misha..intrebam pt ca auzisem mai multe vorbe cum ca n-ar da masina la oricine .. si ca sunt conduse de cei de acolo....
|
La multi ani Vlad si din partea mea , tot ce iti doresti si multa sanatate:)
Mergem si noi la drive test ? Dar daca bat drumul degeaba pana acolo? Adica daca ma duc prind o masina la drive test sau listele sunt facute deja? |
Quote:
Apropo, unul din colegii mei e cam tacanit,ii place viteza si nu v-as recomanda sa va urcati in STI cu el.;) Conditii test drive: 1) "Solicitantul" trebuie sa aiba permis de conducere de mai mult de 1 an; 2) Proba de drum se va efectua pe durata stabilita de insotitor; 3) Itinerariul va fi stabilit de insotitor; 4) NU se va aplica un mod de conducere agresiv sau periculos; Anunt pentru toti fanii Subaru! In perioada 23-25 martie, Nippon Car Center dealer autorizat Subaru pe zona Dobrogea, organizeaza cu ocazia inaugurarii showroom-ului sesiune de test drive on road si off road extrem cu toate modelele Subaru. Pentru programari,contactati-ne telefonic sau trimiteti e-mail la adresa de mai jos. Nippon Car Center, Bd. Tomis nr. 309, Constanta Tel : 0241 65 77 88/0341 43 96 00 E-mail : [email protected] Asta e reclama. Numai bine! |
Quote:
Quote:
Te rog sa faci o programare pt mine ...chiar sunt interesat....pot sa vin doar vineri...........ca dup-aia plec la tl...... |
ALECU te-am mai rugat sa nu mai faci posturi consecutive ...exista buton de EDIT pt a mai scrie ceva daca vrei ;) incearca sa te folosesti de el pe viitor
|
Quote:
Nu tr sa te porti ca un pitbull......hoo!!.....mai tango |
daca se poate intr-un singur post de ce sa faci 1000? :) atsa e ....vrei sa incerci ca moderator si sa fac si eu 10 posturi sa vedem ce spui?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ia zi cum si ce fel facem cu test drive-ul?....ma pot baga sau tre sa fii Fitipaldi sa poti conduce un asemenea bolid? |
fly are dreptate ... nu te mai preocupa de lucruri fara importanta si mai bine spune-ne cum ne dam si noi cu STI-ul ... asa in limitele traseului si a politicii de teste a firmei importatoare ... multumiri anticipate !
|
Mai da ce promt esti. Masinile nu se dau chiar la oricine... dar daca aveti un simt al raspunderi, normal k puteti conduce un subaru, mai ales ca veniti de la tl. banuiesc ca te intereseaza sti-ul nu? imi lasi nr tau de telefon si te sun eu sa-ti comunic ora.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:44. |
- Copyright 2026 4Tuning