![]() |
Re: Intalniri Pitesti...
ce se mai aude ...??? vreo intalnire ceva ??!? nu a mai fost nimik deosebit .... prin oras ....in afara de astia cu permisele ...:D
|
salutare, Imi poate spune si mie careva cum ajung la EuroMall ? eventual o schitza, harta ceva. Trebuie sa ajung maine dimineata acolo si nu stiu deloc Pitesti`ul :( Multumesc
|
Quote:
|
multumesc frumos, raman dator
|
ai grija pe la intersectie, e cam incalcita (aia cum iesi de pe autostrada la mall), da daca esti putin atent nu-i o problema
si iti urez succes sa nu fie coada la intrare in pit (s-ar putea sa nu fie maine) |
Pitestiul doarme ? nu mai facem si no nici o intalnire, nimic ?
|
intalnire ca sa ce?
|
ca sa orice ...just meeting ... ca pitestiul a ajuns la coada tari din punctul asta de vedere
|
intalniri sunt in fiecare duminica....
dar sunt si radare, echipaje si alte shmecherii! :) |
stiu , si stiu si unde sunt pentru ca am informatii destul de exacte ;) ce va sfatuiesc eu este sa evitati parcarea de la finante si parcarea kaufland ... gasiti alt loc de joaca
|
As vrea sa vin si eu daca ar fi o eventuala intalnire chiar daca am 14 ani sunt destul de informat depsre masini imi plac la nebunie iubesct tunningu (motor,exterior) dar si viteza as vrea sa vin si eu daca s-ar putea eu as zice sa ne intalnim in trivale .Voi stabiliti voi suntei cu masinile .
|
Quote:
cred ca glumesti... |
Quote:
eu nu cred ...... SUNT SIGUR ori asta , ori e deosebit de imbecil /..... |
salut fratilor :) frumos aseara ...cei care ati fost stiti despre ce e vb :) pacat ca n`am apucat sa facem mare lucru ...dar e un inceput, nu?
|
Quote:
cat despre povestea de aseara nu stii textul ala "1000 metri garduri nu poti sa te opresti" :)))) mai prin namoale mai prin balti |
| All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
- Copyright 2026 4Tuning