Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Mondeo MK3 - discutii generale (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/3336-mondeo-mk3-discutii-generale.html)

mihnea 04-02-05 08:32

Nu cred ca se face turbina pentru Ford Mondeo.Decat sa-i pui turbina, mai bine o vinzi si-ti iei o masina cu turbo direct: Seat Leon Top Sport sau Cupra R,poate TDI.

mutzu 04-02-05 08:48

Mihnea tu nu ai inteles ca lui ii place Mondeo.. mai ales ca a bagat bani in el, acuma sa-l vanda ?

mihnea 04-02-05 09:15

Ba am inteles cat ii place Mondeo.Il si cunosc.Dar nu cred sa se faca turbina pentru motorul lui din pacate.Eu i-as recomanda un swap daca chiar vrea sa aiba performante.In Germania se gasesc motoare de la masini lovite.Poate sa-si ia motorul de la ST 220, sau de ce nu, ceva mai puternic.

Fitzosul 05-02-05 12:06

Uite cine are dreptate! Mihnea stie... :dance:

Fitzosul 05-02-05 12:08

Dar sincer nu-mi dau masina pentru o alta masina...eu o vreau p-asta sa o fac puternica 8)

Fitzosul 06-02-05 22:18

Unde ai disparut zander nu mai postezi p-aici? :(

Fitzosul 08-02-05 01:32

Imi pare rau, dar de acum incolo nu mai scriu nimik de masina mea. Chiar nu mai vreau sa mai aflu nici un cuvant de masina mea. Le multumesc celor care au tinut cu mine, si, mai ales celor care nu le-au placut masina mea(fara suparare). Mi-a facut placere sa va cunosc pe toti.

:cry: :cry: :cry:

cioli17 06-03-05 12:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Fitzosul\"
Imi pare rau, dar de acum incolo nu mai scriu nimik de masina mea. Chiar nu mai vreau sa mai aflu nici un cuvant de masina mea. Le multumesc celor care au tinut cu mine, si, mai ales celor care nu le-au placut masina mea(fara suparare). Mi-a facut placere sa va cunosc pe toti.

huh ? :?
ce s-a intamplat de nu mai vrei sa stii nimic de masina ? s-a stricat ?

bertone turbo 11-03-05 15:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Fitzosul\"

iti pot pune turbo pe masina dar te descurci cu electronica

blowwind 27-04-05 12:56

sunt de parere ca daca te apuci sa bagi bani intr`un tuning ii bagi cu cap..nu pe fuga si la plesneala doar c sa atragi priviri pe strada...dupa mine masina asta e perfecta pt kitch tuning si cu eleronul vechi si cu cel nou...asta nou parca e si mai imens frate....nu`mi place :P
sunt rau dar u know ...shit happens :) din greseli invetzi :D

blowwind 27-04-05 12:59

1 Attachment(s)
uite aici una care e cat de cat frumusica....
oricum sunt de parere ca body chitul oferit pe Ford e super frumos...are el nishte -`uri pe ici pe colo dar cu putin daruire si un suport financiar iese superba masina :D

B 68 VLD 27-04-05 16:20

Quote:

sunt de parere ca daca te apuci sa bagi bani intr`un tuning ii bagi cu cap..nu pe fuga si la plesneala doar c sa atragi priviri pe strada...dupa mine masina asta e perfecta pt kitch tuning si cu eleronul vechi si cu cel nou...asta nou parca e si mai imens frate....nu`mi place Razz
sunt rau dar u know ...shit happens Smile din greseli invetzi Very Happy
Gusturile tale de kko nu se discuta! :twisted: Ai vazut vreodata masina pe viu ca sa-ti dai cu parerea ta de kko?! Nu?! Atuncea taci. Masina o vad saptamanal si arata foarte foarte bine. 8)

Soichiro 27-04-05 17:00

Daca e vorba de Mondeo bej, si eu l-am vazut intr-o zi pe la Expozitiei. Arata destul de binisor, mai ales ca este JOASA (foarte important pentru o masina ce se vrea modificata). Face cam prea mult zgomot, ce-i drept. Nu a avut de a face cu organele asa-zise ale legii pe treaba asta?

blowwind 27-04-05 17:55

VLD yes , i`ve seen it..and i don`t like it..si punct :) asta e parerea mea si nu mi`o schimb..si inca ceva..schimbatzi limbajul ca nu e bun deloc :)

georgeb 27-04-05 18:39

prima avertizare in grup pe threadul asta . nu va mai luati unul de altul ca si asa nu prea imi place fordul si s-ar putea sa-l inchid . :twisted:

de acum in colo fara offtopic va rog.

All times are GMT +2. The time now is 14:19.

- Copyright 2026 4Tuning