![]() |
Re: Club renault
Am si eu un renault 11,cu motor 1.4,carburatie dublu corp weber.cine stie ce mai pot sa-i fak pt mai multa putere,adik sa atinga mai repede de la 0 la 100km/h?
|
da turbina pot sa-i pun?
|
poti sa iti spui cum sa nu cu modificari totu se poate.....
|
si cam ce modificari ar trebui sai fac?
|
posibiltatea de a decomprima motoru schimbarea traectoriei galeriei
si cautarea unu alt model de carburator (unu care e pt masini cu turbina) |
buna, am si eu o problema am o instalatie de muzica in masina si e destul de tare
problema mea e cu,curentul nu am destul curent sau nu incarca pe masura consumului ce pot face sa am curent fff bun, astept sfaturi sau rezolvari la problema mea daca ma pute-ti ajuta |
Quote:
|
Quote:
|
ce subwoofer si ce statii folosesti? adauga niste poze, pls!
daca face figuri, schimba bateria! |
pai am o statie pt subwoofer e monobloc de 1000w RMS de la Ground-Zero,iar cea de pe interior e o alta marca Wenconic de 4 x 100 RMS iau subwooferu e de la Ground-Zero de 1000 W RMS. daca cineva sti e sa imi dea un sfat e bine venit va multumest, as dori si idea pt supra alimentare cu,curent......
|
SAL.......... satiu k sunt nou pe aici . mai ales proaspat posesor de renault dar astept cu nerabdare sa vad la intalnire ce au putut alti sa faca la masinutele lor si sa iau un ex de la ei! .........sper sa gasesc si eu pe cineva sa ma invete unele lucruri...............NE VEDEM
|
am un renault bicorp facelift,si nu prea sunt multumita de stergatoare.ce sa fac sa imi pun din cele vechi.sunt mai practice si nu zgarie ca astea noi.mi-au aparut si niste puncte mici (mici scobituri) pe parbriz.
|
salutare aveti idee sau are cineva de vanzare un scut de r5 si plasticurile laterale unul la cutie unul opus la palier care au rolul de a proteja interiorul motorului de mizeriile aruncate de roti cert este ca mai am un r5 al sotiei si are toata gama inclusiv scutul si la mers prin baltoace este ok bafta
|
cu putina munca se poate pune un scut de nova am unul dar nu acopea asa cum o face ala de renault,
|
Sal am si eu o mica problema poate ati avuto si voi.Azi dimineata dupa ploaia de ieri si de azi,cand am coborat la masina pe partea soferului pe presul de cauciu baltea o balta frumoasa.Pe unde a intrat apa si in caza ca trebe alt cheder si lipit din nou geamul unde ma duc??????daca stiti nu ezitati sa ma contacta ti.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning