![]() |
Re: BMW E30 LAT (ex: NXT )
Quote:
Dar de ce nu ai intrebat si tu inainte de a-l lua..spre exemplu eu stiam ca cel de pisica nu se potriveste pe urs...:paper::no: |
Pai pe un e34 a fost pus si m am gandit ca se potriveste. Asta este o sa il pun de vanzare si cumpar unu de urs.
|
inseamna ca era E34 94/95, dupa alea nu merg.....dupa modelele mai vechi merg, eu am pus unul si dupa un 750 an 91 parca......
|
Am inteles ms!
|
Am pus si jantele...mai ramane sa o cobor un pic de fata si e ok! Pozele sunt facute cu telefonul fix!
|
2 Attachment(s)
:lol: m am grabit si am uitat sa pun pozele...
|
Pai punele ma ...........sa vada si lumea carpeala asta de urs.......
|
Ouuuu YEAAAAAAAAAA...........
|
Le am pus ma nu vezi, gata a trecut faza e veche lasa mi carpeala in pace.
|
1 Attachment(s)
Salut, cum ai pus rotile pana la urma, cu flanse , ce gume ai pe spate? Si eu am tot RC 8j et20 si fara flanse fara nimic pe spate ating dar din cauza gumelor.
|
frumoasa rau aline.jantele sunt FIX ceea ce ii trebuia LAT-ului.
a draq carpeala..:lol::lol::lol: |
Quote:
Ce as vrea sa mai vad pe masina ta ar fi un eleron MT2..parca e prea gol spatele, vazut si din lateral si din spate:rolleyes2 |
Practic daca ar pune eleronu ala ..........ar face cea mai proasta combinatzie pe care o face..........sau oricare eleron........
|
Nu am flanse... am pus franele + butucii de pe e36 cu flanse la etrieri si bucse la rulmentii fata. Pe fata am 205/40 iar spate 215/40 cu distantier de 20mm.
|
Multumesc pentru aprecieri! Bogdan cu stiu ce sa zic de eleronul de mt2, poate pe viitor o sa pun sa vad cum vine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:04. |
- Copyright 2026 4Tuning