![]() |
Re: MK3 - G E K
la munte,la mare...nu conteaza unde mergem numai sa ne intalnim...oricum nu scapi...ar fi frumos sa mergem pe transfagarasan sa ne intalnim cu totii si sa stam o seara-2 acolo la povesti si alte ***uri...ca doar nu ne intalnim in fiecare weekend...o data in an se merita sa faci o iesela de asta:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
inca nu-s insurat :lol: mai e pana la nunta...sa fie p**de pt cei care vin singuri :lol::lol:
gata ca umplem topicul lui gek cu off topic |
7 Attachment(s)
Astazi am urcat si interiorul Recaro ..... bine asta inseamnand doar scaunele fata !
|
frumos asa
Cum ai facut treaba aia cu centurile din spate?:D |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Ontopic : Frumos interiorul, l-ai nimerit la culoare :D. |
Quote:
Este frumos dar este cam prafuit zilele astea urmeaza sa il spal la jet sa iasa impecabil ! Desi sunt cam nelamurit cu spalarea la jet poate imi spune cineva care a mai spalat scaune la jet daca e bine sau nu ?!?! |
dc e ud scaunu din dreapta ma ?:))
|
Quote:
|
Quote:
|
Superbe scaunele. Eu am spalat un scaunele ce le am in masina acum, la jet, nu s-au umflat sau sa se strice buretele din ele. Le-am lasat o zi la soare, era in iunie si pana seara au fost uscate. Le-am pus sus, dar o sa iti faca un miros neplacut. Asa ca daca le speli sa le lasi vreo cateva zile la aerisit. Bafta :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:07. |
- Copyright 2026 4Tuning