Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   ULTIMATE virtual TuningDAYS (https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays.html)
-   -   ULTIMATE virtual TuningDAYS, 1 aprilie 2007 (https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays/33066-ultimate-virtual-tuningdays-1-aprilie-2007-a.html)

tng 23-02-07 23:28

Re: ULTIMATE virtual TuningDAYS, 1 aprilie 2007

Quote:

Originally Posted by M_B_A_Design (Post 767330)
citeste prima pagina tng :D -->27 martie park

mda ... insa mai erau de lamurit data limita de inscriere, daca se face aici, pe topicul asta, sau pe un alt topic .. :rolleyes2

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 743030)
Inscrieri: Se poate inscrie oricine, prin subscriere in topicul aferent.
Se va anunta data limita de inscriere in concurs.
Data limita de predare a lucrarilor: 26 Martie 2007, ora 09 am

BlacK_KilleR 24-02-07 16:56

ma bag si eu la 2d non brush....

vlad_VSV 24-02-07 20:53

ma bag si eu la freehand , 2d non brush si 2d brush

Cristi T 24-02-07 21:38

am si eu o intrebare destul de banala ... la non brush nu avem deloc voie brush ? adik ... macar un spoiler sa fie unic ... nimic nimic :( ... cred ca la categoria asta ar fi bine doar sa nu fie obligatoriu dar sa se permita :( pt ca ar iesi mult mai bine o combinatie de elemente decat numai c/p

maf 24-02-07 22:04

da, sau sa scoti un spoiler si sa fii nevoit sa faci brush...... se poate? :D

c i k y 24-02-07 22:08

eu asa am facut...l-am modificat pe cel original

frost_dani 24-02-07 22:11

Quote:

Originally Posted by Cristi T (Post 769228)
am si eu o intrebare destul de banala ... la non brush nu avem deloc voie brush ? adik ... macar un spoiler sa fie unic ... nimic nimic :( ... cred ca la categoria asta ar fi bine doar sa nu fie obligatoriu dar sa se permita :( pt ca ar iesi mult mai bine o combinatie de elemente decat numai c/p

la non brush lucrezi cum te duce pe tine mintea...cu shi fara brush..

lowrider.STi 24-02-07 23:41

Quote:

Originally Posted by frost_dani (Post 753793)
GRATZIAN...dar noi cum vom putea dovedi ca lucrarile sunt facute de noi???
poate se trezeste (stiu eu..)vreun smecher pe aici shi copie de pe o mashina deja tunata virtual sau pune o poza care nu e facuta de el...

pana la urma cum ramane cu demonstrarea autenticitatii??
dshockevo zicea sa facem un screenshot la fisierul sursa deschis...
vreau si eu un raspuns daca se poate.

Gratzian 25-02-07 00:01

da, e o solutie buna
si o mostra de la mijlocul lucrului, masina in stadiu intermediar.

frost_dani 25-02-07 21:16

GRATZIAN ai spus ca putem prezenta mai multe lucrari la o categorie nuh?:rolleyes2 ca la un stand....

yamahaua 25-02-07 21:41

da da da! pe categorii!
ma bag la 2d brush!
nu se face si un clasament asa special pt toate amestecate? sa iasa si din aia cu 2d copy-paste asa dupa vre unu cu brush sa se faca un pic de ras?:twisted:

Ace Axel 27-02-07 16:46

un lucru tot nu a fost lamurit.... a intrebat si topart dar nu a primit raspuns: la freehand au fost cerute poze la 1600x1200, dar nu sa precizat la cati dpi; puteti sa ne lamuriti si p noi pls?

Gratzian 27-02-07 21:12

300 dpi, e cel mai potrivit pt print

TopArt 27-02-07 21:31

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 754168)
la 3D am scris EXPLICIT CA se participa cu 10 pozitii.
in plus, acum, specific ca trebuie ca din ele, 2 sa fie 3/4 fata si 3/4 spate CU FUNDAL ALB, SAU MONOCROM, ORICE CULOARE.
DE ASEMENEA TREBUIE SA FIE INCA 2 CU DETALII la alegere... restul sa fie la alegere, prezentata in orice cadru credeti ca o avantajeaza, preferabil sa para conditii de salon tuning, dar nu obligatoriu. numarul nu mai e maxim total de 10, cum am scris de la inceput, ci poate depasi, tinand cont de noile conditii anuntate...

deci 3/4 fata, 3/4 spate, 1 detaliu la alegere, 1 detaliu la alegere. astea sunt deja 4. pana la 10 mai sunt inca 6.

sigur va fi spatiu de expunere ? sigur toate cele minim 10 lucrari/model vor fi expuse ? daca sunt 10 participanti la 3D, atunci avem deja minim 100 de planse la categoria 3D. ce marime vor avea plansele ?

si inca doua lamuriri as dori, la care nu mi s-a raspuns:

1.
Quote:

Originally Posted by TopArt (Post 754590)
nu se precizeaza cate planse/unghiuri sunt la 2D brush si 2D nonbrush. va rog precizati, sa fie lucrurile clare.

2.
Quote:

Originally Posted by TopArt (Post 754590)
se lasa loc de interpretare in "2D non Brush: prezentarea trebuie sa contina produsul finit si separat, poza pe care s-a lucrat la rezolutia originala. Tehnica la alegere, rezolutia lucrarii de 1280/1024".

ce sa inteleg din asta ? din "PREZENTAREA sa contina produsul finit si separat poza pe care s-a lucrat la rezolutie originala" ? prezentarea reprezinta plansa sau prezentarea reprezinta acelasi e-mail in care trebuie puse amandoua ?

Gratzian 28-02-07 01:57

1. raspunsul e inclus chiar in quota aferenta interogarii
2. nu s-au specificat mai multe unghiuri... concluzia? una! = unu' ...sorry, am gresit ca am raspuns multor intrebari pe mess, dar nu am scris explicit.
3. s-a raspuns... nu inteleg in ce consta neintelegerea, detaliaza ca sa detaliez...

la 2. nu este interzis sa prezentati mai multe unghiuri daca credeti ca avantajeaza, dar NU e obligatoriu.
la salon: nu se vor printa lucrari care nu considera juriul ca nu merita prezentate
NU se vor printa toate plansele la 3d, ele vor sta la baza jurizarii care va avea loc inainte, pe indelete, ca sa nu fie "viciata" de lumina, print, pozitie, etc...
la salon vor fi expuse doar demonstrativ lucrarile, cate o plansa reprezentativa pentru fiecare lucrare
se va face print pe a3 si a4, decizia va fi in functie de numarul, calitatea lucrarilor, categorie, si capacitatea fizica de panotare.

accept sprijin pentru realizarea panotarii din cei care doresc sa dea o mana de ajutor.
exista o sansa sa cuplam o plasma pentru rularea lucrarilor, sau un proiector.

in rest... bafta la lucru.. daca e show, sa nu uitati ca impactul maxim il obtineti cu o masina de show.... depinde cum ganditi asta...
mi s-a zis de cateva ori sa pun poze exemplificative, dar am ezitat, ca sa nu influentez... fiecare o percepe in felul lui, e liber la imaginatie.
nu uitati ca multe masini de show vin pe platforma, pleaca pe platforma.
nu uitati ca multe vise imaginate de cineva pt o masina, nu pot fi realizate deoarece sunt blocate de costuri
la voi nu e cazul
liber la imaginatie, bun gust si pricepere de tuning virtual...
eu presupun ca salonul virtual va fi mult mai spectaculos decat cel live
depinde de voi

All times are GMT +2. The time now is 00:53.

- Copyright 2026 4Tuning