![]() |
Re: Intr-un final....my ride GOLF 3
am fost azi la service, imi pare rau k nu am cu ce sa fac poze:(
haionul e gata...clean, urmeaza luni bandourile si masina o sa fie timisa la vopsitorie:???: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
manerele.. shaved de preferat.. daca nu poti shaved.. fa´le negre..
Spor la treaba.. ;) |
Quote:
Quote:
|
mai multe sugestii (asa la prima ora ) :
- o faci pe toata alb dala de care vrei tu - de q7 parca. - ii faci plafonul negru cu multe straturi de lac - sa iasa cat mai lucios - astupi gaurile de iti raman dupa ce scoti semnalizarile si proiectoarele din bara - ca tot ai semnalizari in faruri. - astupi gaurile alea din bara fata, alea din lateral unde sunt plasele alea mizerabile. - ii pui un bad boy look dala de tabla sau il pui pala de fibra da sa-l pui pe capota nu pe masca. - la usi / aripi astupi santzurile ramase de la bandouri. - la haion scoti stergatorul shi semnu ala vw - si astupi gaurile. - vopsesti barile / spoilerele in culoarea caroseriei, nu inainte de a le smirghelui klumea asta ca sa nu se vada textura aia de kk. - tot la haion, daca cunosti pe cineva care lucreaza in fibra, iti faci bad boy look shi acolo. - pastreaza bara spate aia a ei ( am impresia ca acuma ai alta ) spor la treaba :drunk: :drunk: brgds edi |
1 Attachment(s)
ms pt sugestii edi, :rolleyes2 mai asteapta o saptamana;) deja multe din ideile astea sunt in derulare:lol:
nu stiu ce sa fac cu semnalele, mi-as lua d'alea p led k se vad frumos, dar park le-as si astupa. cu haionul bad boy look...e o problema, thinichigiu e cam batut in cap si nu se pricepe la asa ceva! cosmine...cu plafonul am alte ganduri, ma gandesc k dak il fac negru lucios o sa se vada toate zgarieturile |
am fost azi si am luat barile....masina a intrat la vopsitorie...baietzii mi-au zis k va dura cam o saptamana.
in concluzie...bandourile vor fi astupate, haion clean, barile clean, in culoarea caroseriei, prelungire de vr6....sper k iese bine! |
nu e gata nici saptamana asta, am fost azi la service, masina e in chit de pistol, mai are nev de cateva retusuri, si cik sapt viitoare e gata.:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
am gasit poza cu culoarea:D sper sa nu ma fi mintzit aia cand mi-a zis codu:)) cik alb de S4 2007 - " Y9C "
|
tare...abia astept sa o vad live...:shock:
aparatu e pregatit sa stii..:D;) |
hai cu ea ca o asteptam mai ceva ca o femeie :twisted: :lol: :rolleyes2
|
3 Attachment(s)
Dupa lungi asteptari, in sfarsit masina e aproape gata! mai exact, barile nu sunt vopsite! masina era azi gata, o mai tin baietii pana marti in service k s o ia cu tot cu bari gata.
Pozele sunt facute in cuptor dupa ce a fost data cu lac! |
Suuuuper!!!
Hai Baga Tare Sa Vad Bara Aiaa.... Brgds Edi |
| All times are GMT +2. The time now is 16:12. |
- Copyright 2026 4Tuning