![]() |
Re: Sistemele Noastre Audio
HU: pioneer deh-p80
fata: ts a 172c 2 way compo 60w spate: ts a 6911 3 way coax 80w sub: jbl gto 1202d 300w amp: dls ca 23 400w cap: alfatec 1 farad poze nu pun nici sa ma picatzi cu ceara, in halul in care e masina acum... :D |
http://images.etronics.com/products/powts9604.jpghttp://images.bestbuy.com/BestBuy_US...5788105_rc.jpghttp://images.etronics.com/products/logzxk500.jpghttp://images.etronics.com/products/powpadvd750r.jpghttp://images.etronics.com/products/powpcnc2f.jpg
amp: PowerAcoustik TS960-4 Plasma Sphere 4-Channel Amplifier sub: 2X DualŪ 10" 375W Single-Voice-Coil 4-Ohm Subwoofer with Polypropylene Cone spk: Logic Soundlab ZXK-500 5 1/4" High Power Component Package Speaker hu: PowerAcoustik PADVD-750R In-Dash DVD, MP3, CD, CDR, CDRW Player cap: PowerAcoustik PCNC2.0F Capacitor |
amplificator JBL gt 4 * 104 in 4 ohmi / 2*104 + 1* 290 in 4 ohmi
boxe fata DLS MS5 putere 80W RMS ,impedanta: 4 ohmi crossover: low pass 6 dB & high pass 12 dB boxe spate Magnat excess 693 150 w rms impedantza 4 ohmi condensator dietz 1 F cablaj kit dietz 20 mm siguranta 60 amperi subwoofer kicker solo baric 450 rms H.U. Alpine 9853 R |
Nu o sa mai deschid un topic dedicat ci o sa postez aici. Momentan am sistemul audio din semnatura la care se adauga boxele components stock Fabia. As vrea sa-mi pun asa: components ESK165 Hertz fata amplificate de un LRX2, ovale DCX690 amplificate de ampul care este responsabil si de sub. Ca idee, m-ar tenta si un sub tot Hertz, in locul celui Kenwood.
Vad ca in nr #2 4Tuning multe masini tunarite au sound JL. Sa fie doar pentru ca Wizards lucreaza mai mult cu aceasta marca. Sa merg linistit pe Hertz sau sa arunc si o privire la JL? Momentan mai caut opinii (deja cativa dintre voi ati primit un mesaj privat in legatura cu difurile Hertz). Una dintre problemele mele este ca sunetul rotilor la peste 70-80la ora acopera componentsurile actuale. Daca pun ESK amplificate rezolv pb sau e nevoie mare de antifonare in usi? Daca este, ce solutii ar fi si la ce preturi? Alta problema ar si ca rezoneaza cam urat portbagajul uneori. Cred ca 210W sunt cam multi pt un trunk de Fabia (modelul care are caroseria cea mai mica, nu Sedan sau Combi). Antifonarea ar rezolva pb? Daca da, de care tip si la ce preturi? |
masina astra G:
head unit: alpine 9827RM boxe fata: SXS-1757 60rms boxe spate: SXS-1357 50rms amplificator boxe: blaupunkt GTA 400 Flash 4x45 amplificator woofer: alpine MRD-M605 1x400 woofer: kicker solo-baric L5 10" condensator: Alfatech 1F cablaj: dietz planuri de viitor: amplificator boxe: alpine MRV-F545 4x125rms insonorizare portbagaj alte boxe fata+spate |
salut ...
"sistem" pe logan ! subwoofer JBL GTO1200B ( 250w ) statie JBL GTO75.2 ( 2 x 97W RMS , 290 W RMS x 1 ) dc am posta si clipuri cu sistemele noastre si cu "ravagiile" facute de ele vi se pare o idee proasta ... io nu am cu ce ma "lauda" dar ... altii ... toata admiratia pt bani si munca .. ar fi pacat !!! va multumesc , o zi buna tuturor !!! |
3 Attachment(s)
sorry de post dublu ... nu reauseam sa pun poze !!!
|
sistem pe opel astra F:
2xPeerless 25 cm - 200 W RMS sealed - cutii de 27 litri 2xOvale ( chinezarii ) - 30 W RMS Bass Reflex amplificator pt ovale : 2x25 W RMS Alpine astept: Pyle 2x200-250 W RMS pt Peerless-uri |
HU: ALPINE CDA-9857R
BOXE FATA: JBL Power P552 55W RMS BOXE SPATE: Infinity REF9613i 100W RMS SUBWOOFER: Infinity REF1200T 300W RMS Amplificator: Sherwood 4X100W Kit Alfatec Ar mai fii niste tweetere dar sunt ale masinii mai trebe de cumparat un Condensator/extra baterie |
7 Attachment(s)
Update la sistem:
HU - pioneer 6800 Fata: Hertz energy esk 165 Spate: hertz energy ecx 690 Antifonat cu dynamat extreme |
Quote:
Eu am fost azi la ei si in principiu a ramas ca pun asa> fata components ESK 165 amplificate cu LRX 2.150, antifonare usi fata si atat. Noile LRXuri sunt smechere dar nu imi permit sa dau 17mil pe unul. Cat despre ESKuri, ma gandeam la un High Energy dar diferenta de pret fata de energy este PREA mare. |
Este antifonat porbagajul in proportie de 75% (aripile si tabla de sub luneta unde sunt difuzoarele) si usile din fata sunt antifonate pe ambele fete si cea exterioara si cea din interior. Suna foarte bine esk-urile si la mine nu sunt amplificate ,inca! Eu cred ca este destul si un srx pt amplificare dar lrx este si mai destept si mai aratos.
|
Quote:
|
Opel Astra H
Hu:Clarion 958 Boxe fata :HSK 165.3 - 125w RMS Amplificator boxe fata :LRx 2.4 - 2x130w RMS Subwoofer : Helix deep Blue 12 350w RMS Amplificator : Helix Dark Blue 2 - 2x80 w RMS sau 1x200w RMS Asta e sistemul acum , cit de curind schimb amplificatorul Helix cu un DLS CLASSIC CA23, asta tot provizoriu pina voi avea bani si ma voi decide . POze de la montaj: |
12 Attachment(s)
Nu stiu de ce nu merge sa pun pozele?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:43. |
- Copyright 2026 4Tuning