![]() |
Asta spuneam si eu calibra e mult mai ieftina,mai usor de aranjat,arata mai bine.Ce mai, numai plusuri singura chestie este ca nu are un renume precum bmw.Majoritatea prietenilor comuni simpatizeaza cu calibra mea care dupa cum observati in afara de jante nu are nimic schimbat.Oricum si bmw daca il vezi de aproape e bine rau si desi e 1.8 are niste evacuari sport de juri ca-i M.
|
na acum sti cum e fiecare cu ce ii place :wink:
mie imi plac bmw ca de serie sunt nervoase in principiu. clar ca are nume si sunt un pic cam scumpe. in legatura cu tuningul eu unul nu ma dau in vant.imi place sa iau o masina care alearga bine de serie si apoi ii arunc un volan,toba,genti care le cam pun de pe una pe alta. |
A m citit cateva posturi si vad ca exista dilema daca o calibra 2.0 sfi face sau nu face 325 sau 328.....si Turbo1110 parca a zis ceva .....PROBABIL CA NU ATI AUZIT DE TREAPTA A 3A ....:))))) asta va zic si eu....nici nu sta de vorba cu bmw pana in 200 de cp....si nu am calibra dar am motor de calibra 2.0 sfi si va zic ca m-am fugarit cu bmw-uri prin cta si ramaneau cu gura ca la dentist cand vedeau ca le face un espero :lol:
mai informativa de motoarele de la opel c20let(turbo) si c20xe(sfi 2.0 16 v)si vrb cu baietii care au asa ceva si intrebatii ce masini au facut in special bmw-uri......intradevar e greu de crezut dar asta e adevaru |
Deci pana la urma am ajuns la o concluzie: Calibra ii mai performant decat orice bmw pana la 330.
Am un priten cu un ascona 1.8 are cutie de calibra, la cursele din satu mare rupe bmw-urile (are si la motor cateva modif :D ,si mai are vreo 80 caiuti are in plus de vers standard) Dupa parerea mea BMW-urile is ideale carora le trebe o masina sa mearga bine, sa fie fiabila, sa aratee bine... dar cand vine vb. de racing nu prea au ce zice :( (asta tot pan la 330 ca M3-ul CLS deja rupe orice calibra stock si mult alte...) |
Re:
[quote=\"Gsx_18\"]Deci pana la urma am ajuns la o concluzie: Calibra ii mai performant decat orice bmw pana la 330.
Aici trebuia zis pana in 325 i |
pai nu cred, uitate pe paginile anterioare este o comparatiie (benchmark) cu bmw-urile seriei 3 si calibarurile , vezi acolo, ca calibra turbo il bate lejer si pe 328
|
turbo110, garantez eu ca un sfi se bate de la egal la egal cu un 328 iar un turbo nici nu are ce discuta cu 330 .Si asta o spun in calitate de cunoscator si ca am facut astfel de masini , nu din vrb sau auzite.....
|
I'm feeling U DMX :)
ai vazut benchmarkul depe paginile anterioare, acolo arata clar ca calibraul ii mai performant decat bmw-urile seriei 3 (in afara de m3 si 330) |
cate tipuri de motorizari sunt pe calibra?
|
ba....stim toti ca bmw-u e bmw-u......da si calibra merge ...face turele repede cu niste axe bune,filtre sport merge......stie baiatu din propria experienta........dar bmw-u ramane bmw-u trebe sa recunoastem
|
motorizari calibra: 8V ne - 85 kw
xev 2.0 - 100 kw 16V xe 2.0 - 110 kw V6 - 125 kw 2.0 turbo LET - 150 kw cam atat stiu. |
intradevar un bmw ramane un bmw.....si ptr asta trebuie sa scoti multttzzzzziiiiiiii baniiii la service :lol:
|
Re: dati-va cu parerea , BMW sau CALIBRA
Quote:
|
am analizat preturile la piese la ambele maisini si am constatat ca la calibra sunt un pic mai ieftine dar sunt proaste deci rezulta BMW
|
fix aiurea. \"mi se intampla un fenomen ciudat, de ce iese poza alba cand vreau sa pozez o femeie inspre care bate un mare reflector?\" asha si tu, ai avut tu opel (vectra/calibra/kadett) si ai ajuns la concluzia (proasta de altfel) ca daca piesele sunt mai ieftine ca la bmw, atunci sunt mai proaste. ca nuca`n perete. Fals! Cauta pe la dezmembrari ca idee, cat costa un ICV de calibra, si cat costa unu de 316i din '95. Sau cat costa 2 amortizoare de calibra, si cat costa 2 de bmw.
PS: eu abia acu 2 ani am schimbat articulatia la calibra, si avea pivotii de fabrica, nituiti pe bascula. Nu mai zic de amortizoare, pe care scria mare GM. Sa-mi zici si mie daca la un bmw alergat mai gasesti piesele din fabrica pe el. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning