![]() |
Re: viteza maxima
Quote:
|
Cunosc foarte bine masina....Iar referito la motorasul de drujba...ziceam de masina mea proprie si personala nu am jignit masina ta sau a altuia....trebuie sa recunosti ca e o masina slaba....
|
Quote:
|
spre uimirea mea am vazut acul de la vitezometru la 180km/h la fiatul meu albea 1.4 8v.
saraca nu tremura, statea bine pe asfalt, dar guita de mama-focului :) |
Quote:
mai .. nu stiu ce sa zic... te duceai spre bolintin.. ca la deal trage mai greu masina =)))) incearca si u sa faci testu asta cand te intorci..ca la vale se duce mai repede=))))) have fun ;) |
Salut!
Am si eu un Fiat BRAVO 1.9 TD de 100 si eu am mers cu el 4 oameni Buzau - Bucuresti 170km/h iar singur Bucuresti - Constanta un pic peste 200 km/h .Acum daca si ceasurile au erori e alta treaba . Dar masina merge foarte frumos peste 150 -160 km/h. |
ceau
aici niu de motor ii de cutie |
fao mai usoara si punei cauciucuri mai subtiri si la vale sa vezi cai dai mai mult in gura da grija sa nu supraincalzesti motoru
|
Sa o fac mai usoara ? mda...o sa mai scot din ea cateceva , niste scaune, bancheta , mai scot de pe la motor ceva,schimb caroseria ...:d . Mda ar fi ceva . Glumesc.E bine asa cum e oricum, daca as fi vrut viteze mai mari , as fi luat ceva mai puternic .Si asa , in afara de autostrazi , si cateva portiuni din alte drumuri de pe la noi de prin tara e de ajuns 180 .(parerea mea)
|
pai ziceam asa sa vezi ce poate face ca doar nu o sa umbli fara banchete si mai ales fara motor
|
Dar totusi ar trebui sa existe o posibilitate de a confectiona diferite elemente de caroserie , sau componente din fier ale masinii, sa fie facute din fibra de sticla, sau carbon , aluminiu sau alte aliaje rezistente si usoare. Oricum ar fi si foarte scump
|
cerzi ca sar merita ? mai bine iti iei alt motor sau alta masina
|
eu am luat aseara un 850 cu care am prins la momentdat 90km/h... adrenalina curata :D
|
oau , dar mai tare nu merge , sau deja la 90 dispare siguranta la volan ?
|
nu merge mai tare si oricum viteza asta de avion cu reactie o prinde la vale :) si apropo cumpar kit ambreiaj NOU pentru 850
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:08. |
- Copyright 2026 4Tuning