Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   Bmw 330ci (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/31083-bmw-330ci.html)

Peter4ever 06-02-07 21:23

Re: Bmw 330ci

smiley , interesanta masina mai bine steptronic decat manuala... mai ales pt cei care stau in buc(bafta la permis :P sa ieie cu 26) . Rollx tot respectul pentru tine banuiesc ca este vb de wrx negru acum nu :D te vazui azi circulai REGULAMENTAR!!! :d pe fratii golesti , cunosti pe cineva care aduce masini din partea cealalalta daca da dami si mie un pm sau un id ceva sa te intreb anumite modele de masini pe la ce preturi se invart in partea cealalta ms anticipat

Aaronnel^ 06-02-07 21:24

Quote:

Originally Posted by Peter4ever (Post 735219)
smiley , interesanta masina mai bine steptronic decat manuala... mai ales pt cei care stau in buc(bafta la permis :P sa ieie cu 26) . Rollx tot respectul pentru tine banuiesc ca este vb de wrx negru acum nu :D te vazui azi circulai REGULAMENTAR!!! :d pe fratii golesti , cunosti pe cineva care aduce masini din partea cealalalta daca da dami si mie un pm sau un id ceva sa te intreb anumite modele de masini pe la ce preturi se invart in partea cealalta ms anticipat

peter ca sa-ti faci o idee ... intra pe mobile.de sunt multe masini faine si la preturi bune :D

Mihaitza_tdi 06-02-07 21:29

Numa sa ai grija pt ca sunt ff multe tepe...stiu mai multe pers care a patit! de obicei la anunturile unde nu are mai multe numere de tel!

Aaronnel^ 06-02-07 21:57

Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi (Post 735240)
Numa sa ai grija pt ca sunt ff multe tepe...stiu mai multe pers care a patit! de obicei la anunturile unde nu are mai multe numere de tel!

La anunturile fara numar de tel si cu (private)sau(professional)de obicei sunt tzepele
Eu masina mi-am luato dupa mobile .. am scos anuntzu la imprimanta .. si l`am dat unui prieten de a lu` tata si sa dus dupa ea in Germania .. :D

aaddyy 06-02-07 22:02

[quote=rollxx;734323]
Quote:

Originally Posted by aaddyy (Post 733612)
1.nu stiu ce varsta crezi tu ca am
2.bmw-ul 330ci a fost masina mea ,eu i-am vandut-o pustiului
3.ai un ras de masina si de motor pe care nu l-as conduce nici platit
4.iti rup capu daca-mi mai raspunzi vreodata
5.tu ai vazut masinile pe care eu le-am avut doar in poze
6.esti un fraier care isi da cu parerea,un bagator de seama

aLOO vb frumos ca nu te am jignit cu nimik ok???? si credema ca pe mine nu ma intereseaza ce masini ai avut .... cu ce ma incalzeste pe mine? sau pe tine daca i-ti sp ce masini am avut eu si tot asa.....asta e ma scuzi ca te am deranjat domnu rolxx cat despre fraier, bagare in seama si ce ai mai sp tu acolo nu vb pana nu ma cunosti.....asa ca gata cu jignirile ca nu are rost ok?....dupa cum am sp nu o sa te mai deranjej ca sa nu mai avem discutii.....

AdriANNO 06-02-07 22:26

frumoasa masina,o vazui si azi prin oras!s'o stapanesti sanatos si fara accidente!

Smiley89 06-02-07 22:28

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 734384)
Gata ma cu offtopicu :)

Smiley ce se mai aude cu jantele ?

am ramas cu jantele cu care am cumparato..imi plac destul de mult

Smiley89 06-02-07 22:29

Quote:

Originally Posted by Z_junior (Post 734658)
succes la ea , shi sa reusesti sa faci ceea ce vrei cu ea.bf;)

multumesc frumos...bafta si tie

Smiley89 06-02-07 22:29

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 734433)
rollxx eu nu inteleg dc iti bati tu capu' ! de indata ce a zis ca el cu manuala face orice acelasi motor dar alt tip de cutie e clar nu ? :)

smiley incearca niste poze artistice pe aeroport! sa nu se transforme topicul in prostii cum este aceasta ultima pagina

o sa pun zilele astea sa termin cu alea care le am de pus pe ea..sa arate si ea altfelt nu tot cum era pana acu;))

Smiley89 06-02-07 22:30

Quote:

Originally Posted by Peter4ever (Post 735219)

mersi frumos peter...cat despre rollx poti sa apelezi la el ca e super de incredere...

aaddyy 06-02-07 22:30

[quote=rollxx;734336]
Quote:

"ial"x2= ia-l in.......
"uni"x n=unii mai tampiti asa ca tine
"permisu"=permisul de a scrie.
"credema"=crede-ma ;da te cred si imi pare rau ca ai ura pe limba romana.incearca sa nu mai faci pe desteptul si ai putea in loc sa dai sfaturi sa inveti sa scrii;asa ca ai 26 de ani si e RUSINE.

si de unde sti tu cati ani am eu??? da lasa hai sa tr ca nu are rost ,,,,orcum mesajele erau pt pustiu cu masina acm am vz e gresala mea ce treaba aveam eu cu tine am gresit eu in loc sa tr la el am tr la tine ........orcum asta e.....si cu limba romana sa sti ca nu stau la pc ca sa ma uit cum scriu scriu fff repede si intradevar nu am scris corect nu obisnuiesc sa scriu cu liniute si virgula la calc.....asta ca sa iti dau si tie un rsp.....cam asta ar fi tot ce am avut de sp.....nu te mai deranjez ....

Smiley89 06-02-07 22:31

Quote:

Originally Posted by AdriANNO (Post 735376)
frumoasa masina,o vazui si azi prin oras!s'o stapanesti sanatos si fara accidente!

ms frumos adriano...da ma plimbai azi putin cu ea prin orash...nu eu la volan bineinteles

Cosmin255 06-02-07 22:49

cel mai mare pacat de aceasta masina e ca stai si te uiti la ea si n-o poti conduce...inca:)

Smiley89 06-02-07 22:51

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 735451)
cel mai mare pacat de aceasta masina e ca stai si te uiti la ea si n-o poti conduce...inca:)

mare dreptate ai:)) imi vine sa ma urc in ea sa plec pe strazi de nebun...da si sa ma risc acuma cand mai am 3 saptamani si iau carnetu nu se merita...mai rabd io

aaddyy 06-02-07 22:59

[quote=rollxx;734336]
Quote:

"ial"x2= ia-l in.......
"uni"x n=unii mai tampiti asa ca tine
"permisu"=permisul de a scrie.
"credema"=crede-ma ;da te cred si imi pare rau ca ai ura pe limba romana.incearca sa nu mai faci pe desteptul si ai putea in loc sa dai sfaturi sa inveti sa scrii;asa ca ai 26 de ani si e RUSINE.

am scris si eu acolo ca am 26 poate am mai mult sau mai putin asta am vr sa zic!!!!

All times are GMT +2. The time now is 06:43.

- Copyright 2026 4Tuning