![]() |
Re: Speedline vs Anonymous
Eu zic sa facem dupa grupele LR cu amendamentul ca o masina se poate da la o grupa superioara. E ok ? Si venim cu 2 masini / grupa .
|
ok asa ;)
|
vin si eu cu o propunere...
-grupele LR de la B in sus(cu amendamentul ca fiecare club poate sa concureze la o grupa cu ce masina considera chiar si de la o grupa inferioara) -cea mai rapida masina a clibului 1p pt fiecare grupa 3p pt cea mai rapina masina a clubului Clubul care a acumulat cele mai multe puncte castiga. in caz de egalitate ... e egalitate :) |
De la B in sus ... sau chiar de la A1 ... cum vreti voi ... Mi se pare f echitabil cum a spus Pepy punctajul ... si sa spuneti daca vreti si coeficientul de tractiune sau nu .
|
eu cred ca ar trebui sa se ia in calcul si coeficientul de tractiune .. este normal asta
|
frumoasa seara..btw. ady.. treaba la kre lucram tre sa ne mai "alergam" am schimbat prost rau...:P
|
nu frate... cu bilute ..... se face masina si grupa.... nu ca ai voie sa te dai la b si la c... nu frate ... pepy are 200 de cai ...se da la grupa D... si asta e ....e grupa lui ...
|
pai vezi ma toba :) noi avem 2-3 masini cu care batem tot, la toate grupele, asta este ideea speedline! cit mai putine masini, cit mai multe victorii!
|
Eu am stat la finish. Stii doar ca ai oprit langa mine cand a iesit zvonu....si iti zic...la prima de pe loc Andrei in fata, a 2-a din mers tu , a 3-a de pe loc iar Andrei dar la o mult mai mica distanta.
Tu cu GNT clar tu. Dar GNT nu e la noi. |
Quote:
eu vreau .. intr-o seara frumoasa te sun andrei ,:) si schimbam si locatia |
Si mai putini spectatori....ai vazut..ce e mult strica.
|
Quote:
|
Quote:
chiar am prea multe p kp sa mai accept intepaturi vrei sa fim amici,bine...nu...o sa stau si eu 3 ani sa fac un kit exterior unic pt tt si p urma vorbim k am crescut de la 63 cp la 120 prin punerea altui motor...tunign frate data trecuta,micutu,dumnezeu sa-l ierte l-a chemat pe pepy sa ma dau cu el,nu eu,si dupa cum cei kre SE DAU ma stiu,eu nu fug niciodata,nici dak am ambreiajul dus,nici dak nu am terminat rodajul,NICIODATA dupa cum ai vazut,am venit in seara aia si p drum am vazut k masina merge f prost,am incerkt,am venit,ai vazut cu ochii tai acum ce ai vrea tu mare cavaler al mesei rotunde lucian sa ma jur tie k nu-mi merge masina? deja incepi sa suferi si nu cred k e kzul knd o sa am bani si timp,o fac,pana atunci,pregateste-te tu de champions league |
"si dupa cum cei kre SE DAU ma stiu,eu nu fug niciodata,nici dak am ambreiajul dus,nici dak nu am terminat rodajul,NICIODATA"
asta e regula de cand ai masina (adica TT)? daca-mi aduc eu aminte odata cand aveai tractorul am stat o zi intreaga pe aeroport dupa tine si veneai cu scuze gen ambreaj sau mai stiu eu ce rahat ,dar te puneai la start cu altii aia cum s-a numit "ocolire "sau............. |
Ba voi ce plm aveti chiar nu puteti sa purtati un dialog normal fara intepaturi ???
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
- Copyright 2026 4Tuning