Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Vanzari Cumparari Machete (https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-cumparari-machete.html)
-   -   FEED BACK NEGATIV DESPRE VANZATORI / CUMPARATORI (https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-cumparari-machete/305481-feed-back-negativ-vanzatori-cumparatori.html)

Mihai90 19-01-10 14:21

Re: Feed-back despre vanzatori/cumparatori

recomandăm THUNDER77...NU A RIDICAT COLETUL DAR MĂCAR ŞI-A ŢINUT PROMISIUNEA ŞI A TRIMIS BANII DE EXPEDIERE PE CARE I-AM PIERDUT!

THUNDER77 19-01-10 14:25

Quote:

Originally Posted by Mihai90 (Post 2992704)
recomandăm THUNDER77...NU A RIDICAT COLETUL DAR MĂCAR ŞI-A ŢINUT PROMISIUNEA ŞI A TRIMIS BANII DE EXPEDIERE PE CARE I-AM PIERDUT!

Mersi frumos.....macar atata sa fac.....Numai bine !

KingDesign 27-01-10 09:26

- pentru Darius DMS. Nici dupa o luna nu mi-a trimis macheta despre care am discutat.

cristi_iasi 28-01-10 18:14

Un 5 pentru INCHAINS 0, am cumparat de la el un BMW X5 si un Hummer H2 la 1/18. Am vorbit cu el, mi-a zis ca la BMW a schimbat jantele si nush ce. A fost ok. Cand am ridicat machetele, am avut o surpriza nu prea placuta; Omul a taiat conductele de evacuare la esapament ca sa schimbe tot sistemul de prindere al rotilor, o oglinda era rupta si inca nu stiu daca de la transport sau daca nu era deja rupta.........
La HUMMER scaunele erau desfacute si ZBURDAU prin interiorul machetei :evil:, niturile de prindere al scaunelor de podea nu le mai avea, nici la bancheta spate, nici pe fata..

La ambalare e JALE, a pus machetele in cutie asa la misto nu a pus nimic sa absoarba shocurile, un ziar ceva, o hartie igienica, ca nu am pretentii la ziar, aia se gaseste la toti in casa, dar nimic. CE SA MAI.......

In concluzie, eu NU RECOMAND TRANZACTII CU EL!

Cristi!

THUNDER77 10-02-10 10:57

Minus pentru kagula_98 mi-a spus ca a trimis coletul , insa un lucru este cert , si anume ca nu a venit nici acum , dupa o saptamana , asadar concluzia mea este ca ori nu l-a trimis cum a spus , ori nu il mai trimite catre mine , cert este faptul ca eu nu il mai ridic intrucat am luat altceva ! Un mare plus pentru ksm pentru seriozitate , calitatea machetelor si promptitudine : ieri a pus coletul , astazi l-am ridicat , de asemenea plus mare pentru Darius DMS pentru intelegere si plus mare pentru toti ceilalti cu care am mai incheiat tranzactii aici si au fost toate avantajoase si serioase de ambele parti , pentru ei respect si stima !!! De asemenea Bubu21 are un minus de la mine , pentru aceeasi problema ca si kagula_98 ! Nu pot sa afirm ca sunt cel mai serios , am avut si am si eu scaparile mele , insa am anuntat oamenii daca am pus sau nu coletele , daca le-am ridicat sau nu , si in orice caz , m-am achitat fata de ei ( ex. Mihai90 - nu am ridicat un colet de la el , dar i-am achitat , intr-un final , contravaloarea transportului ; nuculetul - cu care mi-am rezolvat divergentele si problemele si acum suntem in relatii foarte bune , si lista ar putea continua ! ) . Numai bine tuturor !

Racer21 10-02-10 15:54

Thunder...stai numai putin, ca e important ce ai zis:!:

interesanta chestie, pentru ca kagula a spus ca-mi trimite si mie un colet (Ferrari 550 Maranello 1/24) saptamana trecuta, miercuri-joi, nu-mi amintesc, dar inca n-a venit :???: Nu inteleg de ce, pentru ca n-am asteptat o saptamana cand mi-a trimis lopez23 un colet (si el este din Iasi), si astept o saptamana ca sa vina un colet de la kagula (care e este din Tg. Mures) :???::???::???: Hai sa fim seriosi: Tg.Mures - Cluj nu este distanta mare...

i-am trimis la animalu un colet cu 2 bmw-uri (si el sta in Bucuresti) si i-a ajuns in 2 zile:!:

Sa nu se inteleaga gresit, nu vreau sa ii dau "-" la kagula, doar ca mi se pare ciudata chestia

Racer21 10-02-10 21:00

@DMS: Da am vazut postul si ma intereseaza, pentru ca e important pentru mine. Dar eu tot nu inteleg: PAI DE CE NU MI-A SPUS MIE CA TI-O DA TIE? ahh kagula asta, incep sa am dubii asupra lui... Ciudat, mie a zis ca mi-o da cu 56 transp. inclus, si acum vad ca tie ti-a spus ca ti-o poate vinde

hai sa lasam prostiile gen "daca vezi bine, daca nu nu-mi pasa" , recunosc ca eu am zis primul asta, dar asta e un caz destul de ciudat si chiar intr-un fel m-a ajutat ce ai zis, deci kagula nu e 100% ok :???:

THUNDER77 10-02-10 21:54

Racer21 , Darius , lasati cearta . Ideea este ca ne-a dus pe toti , asadar nu m-am inselat si nu imi pare rau de minusul care i l-am dat. Ideea este ca ar fi trebuit sa explice macar ce s-a intamplat cu coletele , asta ca sa stam linistiti.....;)

Racer21 10-02-10 21:59

Eu o sa mai astept putin, o sa vb cu el pe mess daca pot. Lasand cearta la o parte, se pare ca kagula pe cale sa dea o tripla-tzeapa (tu, eu si Darius)

Repet, dar inca nu-l acuz de nimic:!:

THUNDER77 10-02-10 22:03

Dap , nici eu nu acuz , doar concluzionez . O fi avut motivele lui , cert este ca eu nu mai bat palma cu el pe nimic.

Darius DMS 11-02-10 08:16

la fel si eu.....de la inceputt stiam ca racer21 ia macheta)550 maranello),ca mereu zicea ca o ia si o iaprin diferite posturi,si am vrut sa trag o concluzie...si aceea a fost sa nu mai fac afaceri cu el ca cine stie cu ce ma trezesc

Racer21 11-02-10 15:26

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 3073666)
la fel si eu.....de la inceputt stiam ca racer21 ia macheta)550 maranello),ca mereu zicea ca o ia si o iaprin diferite posturi,si am vrut sa trag o concluzie...si aceea a fost sa nu mai fac afaceri cu el ca cine stie cu ce ma trezesc

Da intradevar am zis prin diferite posturi ca tot astept sa vina si n-a venit. Si cand ai zis ca nu mai faci afaceri, ziceai de kagula, nu? (ca intre noi se stie problema)

Nu l-am vazut pe kagula in ultimele zile nici pe mess, ciudat, deja chiar ca nu mai am multa incredere :???:

Darius DMS 12-02-10 08:13

da,de kagula ziceam,ca de altul nu era vorba.......si am zis CLAR SI FOARTE LIMPEDE CA NU MAI FAC AFACERI CU KAGULA....SPER CA SE VEDE BINE ACUMA!!!!!!!

steaua23 18-02-10 23:29

Din pacate ma vad nevoit sa dau un feedback negativ lui powerbmw2001 . Am luat un e36 maisto de la el si macheta nu era chiar cum a fost prezentata. Sistemul rotilor din spate este defect (rupt), iar rotile erau bage fortat acolo si nu se invarteau. Una e chiar mai in interior ca alta.
Spre norocum meu oricum aveam de gand sa le schimb si sper sa rezolv asta cu un nou ax. De asemenea macheta ami are mici defecte pe care nu a binevoit sa le spuna cand l-am intrebat.
Totusi trebuie sa mentionez ca a impachetat ok macheta.

THUNDER77 19-02-10 11:20

Un mare plus pentru GAHU , om de nota 20 , dar te rog eu mult , data viitoare cauta o cutie mai mica sa nu imi mai ocupe jumate de masina :D ;) :P
Si mergem mai departe cu : minus pentru alynex - azi am fost la posta si nu era nimic , deci nu stiu ce se intampla dar daca nu l-ai trimis pana acum nu isi mai are rostul sa-l trimiti ;
minus tzutzu2009 - aceeasi chestiuta ca si la alynex .
Numai bine tuturor !

All times are GMT +2. The time now is 20:24.

- Copyright 2026 4Tuning