![]() |
Re: Radare in Brasov
un pic mai jos de mec
|
Stau pe toata calea bucuresti......incepand de la intersectia cu toamnei si pana la dambul morii cred ca sunt vre-o 10-15 locuri unde stau......deci daca ii dati pe calea bucuresti ii dati pe puncte sau pe luni de stat acasa :lol::lol::lol:
|
rahat
eu frecventez din iulie livada,cat era cald ieseam zilnic si sa mor daca am vazut macar odata politia pe calea bucuresti seara cand ma intorceam acasa:rolleyes2 |
Quote:
|
Pe calea bucuresti de cele mai multe ori stau pe la Fiat, exact dupa panoul acela ca sa nu ii vezi de la distanta. De vreo luna insa nu iam vazut, frecventez drumul brasov-sacele aproape zilnic pe la orele 3-4 dimineata si iam vazut destul ;), sper ca pentru o pieroada sa se linisteasca :lol:
|
Aseara in in jur de ora 8, loganul alb cu radar ZDY era in intersectie la Gemenii, pe insula de pe partea cu magazinul Profi.
|
L-am vazut si eu BV 11 ZDY logan alb cu geamuri negre
|
bine ca l-ati vazut.....eu nu l-am vazut!!!!
|
Ai calcat pe bec? :)
|
BV 11 ZDY logan alb cu geamuri negre masa de radar l-am luat de 2 ori nici nu mai stiu undel mai pun pe 13 Decembrie (ba la Liceu Nicolae Titulescu pe trotuar ,ba mai sus langa Peco la IVECO ba pe partea celalta in liziera in "copaci" + fostu restaurant Ramados (dupa depou tranvai) ba in parcare la Rulmentu F>TUI IN GAT DE SIMULANTI
|
Quote:
|
trimite-l la shop daca nu s-a spart :lol::lol::lol:
|
mie imi e teama doar de camerele fixe in rest o calc in oras 70-140 cam in toate locurile unde ati zis voi ca stau radarele mobile....se pare ca am bafta
|
acum vreo 2 sapt eram pe la ina pe la 10 seara si mergeam cu incet cu 110...din spatele meu vedeam ca vine cineva tare sa ma "faca" nu aveam chef de raliuri si la trolee ala m a facut cu un opel corsa 1.2 a evitata o baliza pe contrasens si jar dupa ea...m am enervat si m am dus dupa el(avea aceasi traiiectorie ca si mine)...i am dat pe lunga 160 n am avut ce sa fac cu el...apoi il asteptam il lasam sa treaca de mine dupa care bagam blana si faceam slalom printre masini si ajungeam iar in fata lui...chestia asta a durat pana la cecul central ...ala tot venea dupa mine si facea insistent flasuri...eu tot ma dadeam in spectacol...intr un final m am oprit la cec CENTRAL PE HARMANULUI...scot bata dintre scaune si o bag la spate si ies...SURPRIZA politist in Misiune...CORUPT...de obicei ii iau la misto dar tura asta n am fost in apele meu si ssa zicem ca Am ramas fara ceva lei...DECI MARE GRIJA ca e plin prin BV de din astia...nu va lasati prostiti
|
frumos ce faci. si daca era sub acoperire ce? ce putea face? avea gasca dupa el? martori? ofof
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
- Copyright 2026 4Tuning