![]() |
Re: BMW E30 FEST - 2012
Pentru mine este ok ori ce data deoarece acest meeting e30 este odata pe an :lol:
|
Quote:
|
Quote:
Ca si anul trecut eu ma voi ocupa de cazare si la timpul potrivit va voi prezenta posibilitatile de cazare oferite de camping si preturile, dupa care se va face o lista finala cu numarul cat mai exact de participanti si optiunea lor de cazare.;) Acolo nu mergem fiecare separat, nu e ok sa isi faca unii rezervare separat mai ales de acum...vom lucra profesional si intr-un mod cat mai bine organizat;)..anul trecut am lasat o impresie f buna, vreau ca anul acesta sa o depasim:!: Multumesc. |
Ok si din partea mea pentru data aleasa.
|
Quote:
de organizat fi sigur ca se va organiza...cel putin la nivel de ploiesti....in fine...vroiam doar sa ma asigur ca am unde sa stau cat mai aproape de febra e30. |
Quote:
Loc de cazare va fi pentru toata lumea, campingul are f multe spatii de cazare disponibile, eu ma rog sa fim atat de multi incat sa nu mai aiba unde sa ne cazeze..:-);) In Ploiesti va fi locul de intalnire a celor care vin din Br, Bz, Gl, Tl sau B..ca si anul trecut in parcarea Carrefour. |
ok..o sa asteptam listele cu variantele disponibile
|
Quote:
|
Cred ca e 1 post care il fac pe topic...drept urmare va salut pe toti si abia astept sa ii revad pe cei care iam cunoscut anul trecut, abia astept sa cunosc noi ursuleti si pe proprietarii lor.
Intervin in discutie legat de subiectul cazarii... frumos ar fi sa fim cazati cu totii acolo, asta clar. Cum sa mai zis cine e din Bv, imprejurimi si ramane e alegerea lui nu a organizatorilor (asta sa fie inteles)... 3 la mana (si asta sper ca nu sa mai zis) campingul permite si amplasarea corturilor. Nu stiu care este tariful dar este posibil...pentru unii diferenta de 10/20 lei cat o fi intre loc de camping si casuta poate face diferenta intre a veni sau a nu veni deci daca se poate analiza si aceasta posibilitate ar fi bine si un +, cred eu. Anul trecut am numarat in jur de 50 masini. Anul acesta am depasit acest numar pe hartie, sper sa il depasim si in camping, ar fi frumos. Abia astept o noua parada, un nou expo...un nou gratar, colinde si ce a mai fost pe acolo pana sa intram la hibernat. Vremea sa tina cu noi si dincolo de acest minus (singurul de care imi aduc aminte din 1 editie) sa fim la fel de prietenosi, la fel de modesti..."bear brothers" cum neam obisnuit de altfel. Abia astept, va salut ma frendS! |
1 Attachment(s)
Dupa cum am promis lui Alin, iata varianta noastra de afis conceput de mine si realizat de colegul meu web designer. Personal sunt extrem de multumit cu rezultatul. In partea de jos pe iarba vor veni logo-urile sponsorilor, iar in partea din mijloc cred ca ar trebui sa punem informatii in legatura cu evenimentul (data de contact, date despre locatie, program, variante de cazare etc.). O idee p care l-am avut este ca tot pe iarba, in dreapta sa punem asa:
Powered by: BMW E30 ROMANIA[logo oficial] Cauta-ne pe [logo Facebook] si [logo 4tuning] Pentru asta ar fi fain sa stabilim un logo oficial pentru comunitatea BMW E30 Romania. Dar despre asta mai avem timp sa discutam. |
Men, nu vreau sa ma intelegi gresit...ce urmeaza sa scriu este fix parerea mea pe care mio asum. Pentru prima editie cred ca ar fi fost ok zic eu afisul DAR acum avem poze ca http://goo.gl/kk1u9 sau http://goo.gl/X0xz9 sau http://goo.gl/vpidj ...si e pacat sa nu le folosim. Nu am nimic cu MOM sau varianta realizata de tine dar frumos ar fi sa folosim una din pozele de la Fest...una din pozele cu toti ursii. Personal mie imi place cea din 1 link (cea din Poiana), o vad cea mai potrivita pentru afis.
Dar asta este parearea mea si in final noi toti alegem. |
Am uitat sa precizez, dar sigur, orice feedback e binevenit, din moment ce e o versine inca in dezvoltare. Chiar ne gandeam sa punem o poza de grup in background undeva, dar prima data am vrut sa va arat cam la ce ne-am gandit ca si stil general, layout etc (care cred ca se vede ca e facut in mod profesionist). O sa revin cu un update in curand.
|
Ok, e misto, insa cum zice morph trebe dezvolatat pe o poza de grup zic si eu...sa fie mai cuprinzator!
|
2 Attachment(s)
Avem si urmatoarele 2 propuneri de stickere pentru editia de anul acesta!
Personal cred ca cel cu textul doar jos e ok. Cum v-am exemplificat in unul din posturile anterioare , va iesi sticker doar ce e cu alb in pozele de mai jos, in modelul celor cu E30 Romania! Voi ce parere aveti? |
Sper sa ajung si eu...sa vedem cum vor fi datele in sesiune si licenta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:11. |
- Copyright 2026 4Tuning