![]() |
Re: Poze Octavia 2 RS TFSI
1 Attachment(s)
Si o noua achizitie pe my car... toba sport BORLA!
|
Quote:
Faci si u o filmare cu sunetu ? :D |
Ce se mai aude cu masina ???
|
mai nimic nou... vreau sa-mi iau filtru sport de la Forge din Anglia... nu stiti o firma care aduce in ro din anglia ce vreau eu?
|
Dak e in Londra am eu prieteni care pot cumpara
|
daca iti pui filtru sport sa-mi spui si mie ca vreau sa-mi pun si eu dar nu stiu ce alegere sa fac ( ma refer la marca si calitate ) .
as vrea sa te mai intreb daca ti-ai pus subwoofer? |
A meu da cate fete erau cu tine in masina aseara la plecare din lichid, sau ti-ai pus suspensie:))), ca banuiesc ca nu ai luat toti bodyguarzi ca era joasa a dreq:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
te intreb pe tine ca nu stiu ce sa fac ca nu vreau sa imi ia din demaraj la masina , deoarece astea o sa-mi ingreuneze masina. astept sa-mi dai si mie un sfat, si apropo ti le-ai facut la reprezentanta sau la o firma care se ocupa cu asa ceva. |
Quote:
|
merci mult pentru sfat . o sa ma mai gandesc si o sa vad eu ce sa fac.
astept sa mai fac cate ceva pe la ia si o sa fac si eu un post in care o sa pun niste poze cu ea sa vad ce parere o sa aiba altii despre cum am facuto si ce ar mai trebui sa fac la ea . ( apropo este sora ei geamana masina ta , este aceeasi culoare numai ca difere masca din fata , la mine este cea din fabrica dar am schimbat emblema cu skoda si am pus cea de la milotec cu rally ( si pe fata si pe spate ) plus mici amanunte la interior de la milotec . |
2 Attachment(s)
Quote:
|
la fel arata si a mea , o sa pun poze cat mai curand . momentan trebuie sa ma duc la udriste sa imi iau numere( sper sa imi gasesc numerele pe care le vreau eu ), dupa ce termin cu toate actele( ca acum am numere rosii ) o sa fac poze si o sa le pun.
oricum e foarte reusita masina ta, bafta in continuare |
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning