![]() |
Re: CLUB NISSAN
dap cam putini cai la 2200cm dar mere (in club esti binevenit )
|
2 Attachment(s)
Buna,
sint nou aici,am ceva contacte in Germania daca va ajuta. Masina mea,cea din foto: Attachment 336434 Attachment 336435 300 ZX TT, 286 CP,155 mii km,HICAS,VeilSeite 2 body kit. Urmeaza pragurile,bara-spoiler spate,eleron,instalatie spalare faruri si bixeon. Aveti idee cine poate face tapiteria din piele la un 300 zx din 91. Pina in iarna vreau sa-i termin exteriorul,frinele si eventual sa-i maresc puterea.La iarna intru la interior. |
Quote:
Duc la el baietii, Touareg-uri, A8-uri, 7-ri si tot felul de masini... Daca te intereseaza, prv... Bafta... Apropos..., aveti niste masini deosebite. Mi-as lua un Nissan Skyline. Am vazut in Germania in jur de 12-15000 euro. Ce ma sfatuitzi? Consum, piese, intretzinere in general... |
io unu nu cunosc pe nimeni in ro sa fi avut vreun skyline dar presupun ca e destul de rezonabila intretinerea atata timp cat exzista ebay
|
este pe aicea cineva de prin vestul tarii care are un r33 mi se pare, oricum nu am mai auzit de multde respectivul, daca o sa scormonesti forumul o sa dai de el
|
Salutare!
De vreo 6 luni am un Nissan 350Z cabrio. Pana acum 2 luni am vrut sa o vand sa imi iau altceva dar ... m-am indragostit. Asa ca in loc sa o vand incep un amplu proces de tuning. Am inceput cu un body kit Rieger si jenti mai acatarii. Acum o am la vopsit pentru ca vreau sa ii schimb culoarea dupa care urmeaza interiorul si bineinteles motorul. Daca aveti idei legate de tuningul unui 350Z ... astept sugestii! |
1 Attachment(s)
poate ii place acesta.
|
la tuningul exterior am cam stabilit detaliile: body kit, culoare, desene, jante, stopuri. Dar merci pt sugestie.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Cam asa arata masina acum. Saptamana viitoare intra la vopsit. :)
|
nu pot sa spun decat sa o stapanesti sanatos frumos exemplar....
|
ma intereseaza si pe mine distanta intre prezoane la un nissan primera din 96 .
model in 4 prezoane bafta!! |
99% 114.3 e cam standard pentru japoneze
|
salut tuturor
sunt nou pe forum si as dori sa stiu sa fac anumite modificari masinii mele, nissan primera din 91 si are 66kw, doresc acest lucru ca tin la ea foarte mult dar iese din competitie din ce in ce mai mult. |
1 Attachment(s)
Attachment 451371Am promis ca voi pune poze cu masina dupa modificari ... so here is the first one! More to come!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:34. |
- Copyright 2026 4Tuning