![]() |
Re: Dacia Logan F7P (1.8 16v)
Supraalimentat nu inseamna turbo ! Inca sunt la premiza ca turbo e foarte costisitor ! Daca am ocazia sa il fac aspirat sa fii sigur ca il voi face aspirat ... Momentan ramane cum e !
Vom vedea ce ne rezerva viitorul ! Salut! |
Daca si turbo e costisitor ... laure cu 1500 euro scoti aproape dublu cu turbo decat daca ai baga 1500 euro in aspirat .
|
E o discutie interminabila ....aspirat vs turbo
NU ARE ROST SA NECONTRAZICEM FIECARE CU CONCEPTIILE LUI ! |
Lau treaba e mai simpla decat crezi .. pe tine te intereseaza sa castigi la liniute nu ? Daca da atunci comversia turbo e cea mai buna solutie . Ca de exemplu razvaypo . Nu era multumit de puterea unui 2.0 aspirat si a trecut pe 1.6 kompressor care e mai rapid si cam la fel de scump . Si exista si avantajul presiunii marite . Adica daca nu iti ajunge presiunea 0.5 care din 1.6 iti da cam 130-140 cp poti oricand sa dai bani pt interne forjate si bagi presiune 2 bari unde te duce lejer la peste 200 cp . ;) faci tu asta din aspirat cu aceeasi bani ? Crede-ma ca nu se merita banii bagati in aspirat
|
Te invit sa iti faci masina turbo sau kompressor si apoi sa imi zici care e mai ieftin si mai fiabil supralimentatul sau aspiratul !
Ypo a spart un motor sau doua cu kompresorul si alt Logan Kompresor a crapat artisitc ! Avem masini in campoinatul de drag ...care dovedesc ca masinile aspirate inca fac legea ! exemplu e bmw cu motor central 2.8 330 cp ...best time 11.1 clioul lu sorin mihalcea 200cp 2.0 aspirat ..masina asta bate pe 400 m orice pana in 350 cp . Daca vrei sa mai discuti pe tema asta creaza un topic nou! |
Da ai dreptate , fiecare cu pasaricile lui ...sau cu stolul lui
|
Quote:
1.6 si 140 de cai cu 0.5? Arata-mi o fisa dyno. Copile au incercat multi inaintea ta si nu se face turbo peste noapte si cu bani putini. Cand o sa-i zici lu' tactu' cum vrei sa ii maltratezi masina luata cu un voucher o sa iti dea un sut in dos si o sa te puna cu botu' pe carte ca prea ai pierdut vremea pe forum. Degeaba iti zice toata lumea ca nu bagi nimic la tartacuta. Laur, scuze de off topic dar nu m-am putut abtine. Stii foarte bine ca nu suport genul asta de atotstiinta si ca nu are rost nici macar sa asculti ce zice ccophilu' asta. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:52. |
- Copyright 2026 4Tuning