Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto (https://forum.4tuning.ro/22-troubleshooting-howto-mecanica-electrica-probleme-auto.html)
-   -   tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi.. (https://forum.4tuning.ro/22-troubleshooting-howto-mecanica-electrica-probleme-auto/2851-tuning-fibra-sticla-idei-sfaturi.html)

mae 09-07-06 17:42

Re: tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi..

de saptamana viitoare imi caut materiale si sa ma apuc de treaba. sa vedem ce iese. macar vad si yo care e treaba. nu ca as avea prea mari sperante sa iasa ceva misto- mai ales la inceput. dar macar incerc.

turbojack 09-07-06 18:31

Cam asa se prelucreaza un kit direct pe masina la nivel profesional :
http://www.leandrini.com/destaquepeugeot2.htm
doar asa de exemplu. ;)

MaTzA 09-07-06 19:00

Quote:

Originally Posted by turbojack
Cam asa se prelucreaza un kit direct pe masina la nivel profesional :
http://www.leandrini.com/destaquepeugeot2.htm
doar asa de exemplu. ;)

da,dar din cate am vazut eu ala nu prea e din fibra ci din tabla...:)

turbojack 09-07-06 19:11

Quote:

Originally Posted by MaTzA
da,dar din cate am vazut eu ala nu prea e din fibra ci din tabla...:)

La tabla s-a lucrat doar pt. largirea aripilor prin montarea jantelor mai largi.Vad destule masini in RO cu jantele iesite inafara aripii ,avind cauciucul ros de aripa deoarece sint incompatibile.Ori faci tuning,ori o lasi balta.
Restul spoilere si praguri s-a facut cu spuma poliuretanica (ca matrita) si apoi fibra.Asta este un kit de serie mica ,ce se prelucreaza direct pe masina.De aceea spuneam ca este ca exemplu.
Este inevitabil sa te atingi si de tabla daca vrei sa faci o interventie masiva asupra esteticii externe.Cam asa se lucreaza profesional ,iar costurile unui asemenea kit sint de 10 000 euro plus/minus,"la cheie".

MaTzA 09-07-06 19:19

gata...scuze pt postul inutil...dar la mine nu se incarcasera celelalte poze...se incarcasera pana la masina vopsita cu grund si fara spoilere...acum am deschis si s-au incarcat toate...

Swat-Cat 13-07-06 17:17

4 Attachment(s)
m-am blocat... vreau sa imi bag tweeterele in stalp...si nu stiu ce forma sa-i dau la incinta... ceva poze..exemple cu se face cutiuta aia?

eu am facut din carton ca sa imi dau seama cum arata...dar arata ca pinochio :(

turbojack 13-07-06 21:42

[QUOTE=Swat-Cat]m-am blocat... QUOTE]

Ca doar nu vrei sa montezi cornet de inghetata pe stilpi sub parbriz.:(
Incearca sa le imbini pe bord (nu cornetele ,ci tweeterele),in colturi dar nu mai inalt de citiva centimetri fata de nivelul bordului,spatiu ai berechet.
Vrei sa-ti vezi poza la kitch audio tuning? ;)

quick_5hifter 14-07-06 00:32

daca nu vrei sa pui tweeterul pe bord, incearca sa faci un suport pentru tweeter fixat ca si cum ar fi un indicator din ala montat pe stalp, dar in partea de sus , aproape de plafon (oricum tweeterele ar trebui sa stea la nivelul urechii sau mai sus) - pentru a-l fixa cum ti-am zis, suportul trebuie sa arate ca si cum ar fi o tzeava infipta in stalpul de langa parbriz, daca intelegi. o sa revin cu poze daca e nevoie (de fapt desen)

Swat-Cat 14-07-06 10:46

2 Attachment(s)
cum se zice....nu cornet....o teava care se infige in stalp :)

versiunea a 2-a :)

quick_5hifter 15-07-06 20:32

hmmmm...incinta mi se pare cam mica...tu vrei bass cu o incinta asa mica? n-are rezonanta deloc! :rolleyes2
:lol: :peace:
arata bine, numai sa o si finisezi ca lumea

ranek 15-07-06 23:18

cred k totusi e vb de tweetere si nu cred k ar avea cum sa scoata alea bas ;) !

quick_5hifter 16-07-06 11:41

iar eu credeam ca se poate distinge unde glumesc si unde nu...:rolleyes2

alcatel 16-07-06 13:56

cand pui o poza cu fetele de usi de la tau?

quick_5hifter 16-07-06 17:08

pai cand o sa fac rost de un pistol pentru spuma de termopan....nu-mi place cum au iesit primele fete, si daca nu-mi place mie evident ca nu pot sa i le dau asa.
si in plus, din moment ce si-a antifonat portierele, e pacat ca spatiul din portiere sa nu fie folosit pentru difuzoare...asa ca trebuie reconceputa prinderea difuzoarelor (deci incintele alea facute de mine dispar din schema)

protuning 16-07-06 21:56

Quote:

Originally Posted by Swat-Cat
m-am blocat... vreau sa imi bag tweeterele in stalp...si nu stiu ce forma sa-i dau la incinta... ceva poze..exemple cu se face cutiuta aia?

eu am facut din carton ca sa imi dau seama cum arata...dar arata ca pinochio :(

salut!adevarul este ca asa ceva nu poti discuta pe forum!chiar nu putem sa-ti explicam ce forme ar arata cu adevarat bine,pe stalpul respectiv.un singur sfat! foloseste-ti imaginatia si nu te gandi in doua dimensiuni!

All times are GMT +2. The time now is 01:04.

- Copyright 2026 4Tuning