Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/28457-dacia-1300-original-retro-mici-imbunatatiri.html)

BTL-gordini 22-07-08 13:02

Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO ,Cu mici inbunatatiri actuale,fata de cele din trecut,

Pai daca sunt de spate cum zici u atunci e c-am problema ca sunt c-am moi si nu e bine,acuma astept rasp.de la Cannavaro sa vad exact,ms oricum pt.detaliile date:D

cannavaro 22-07-08 13:15

Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO ,Cu mici inbunatatiri actuale,fata de cele din trecut,

sunt de spate si merg puse in combinatie cu amortizoare mai tari si mai scurte.

flocea_ro_ab 22-07-08 13:25

acuma un offtopic: imi repar la masina cupeu, o cazut ceva pe el mai demult si acum o puscat chitu.
am slefuit aseara tot oglinda, azi noapte a plouat si s-a ruginit, cu ce sa curat rugina aia ?:D
pentru cupeu chit fibre sau normal ?

ozn_yakuza 22-07-08 13:30

auzi bara de rezistenta dintre amortizoarele fata e facuta sau cumparata?

adi.schumi_tm 22-07-08 14:57

BTL-ule sa-mi spui si mie cat tai din arcurile fatza ca vreau sa fac si eu operatia asta,eu vreau sa o cobor 3 max 4 cm ca apoi e cam aiurea mai ales ca o sa-mi remodelez si spoilerul fatza.

BTL si CAT mersi ca m-ati rezolvat cu mutatia ;)

BTL-gordini 22-07-08 15:17

Bara de rezistenta e facuta,dar sincer isi face din plin datoria.:lol:
Florine sincer sunt multe chestii cu referire la chit si nu le stiu dar daca vrei treci intr-o zi la reprezentanta Dacia si eu sunt la vanzari si te pun in tema cu un tinichigiu.
Schumica,o sa iti spun cand sunt gata taiatae ca sa stii exact macar daca fuck eu o prostie sa nu o faci si u.:D
Cannavaro ms mult tre sa caut amortizoare sau varianta cu ale mele taiate,care va fi mai ieftina si tot cu aceleasi consecinte:rolleyes2

flocea_ro_ab 22-07-08 15:20

:D
Btl, acuma am terminat... am revolvat cu smirghel dar mi`a luat o ora si ceva..
am aplicat chit si e ok.. acuma tre sa o slefuiesc, ms orcum.
da`mi un buzz cand ajungi acasa..

Edy_FNM 22-07-08 22:20

3 Attachment(s)
Am pus o poza cum lucram in aceasta dupamasa la taierea arcurilor dar cum ne-a prins o rapaiala de ploaie si nopatea nu am reusit sa facem poze,oricum am pus 2 poze doar,dar masina sa coborat f.mult si arata bine:D

ozn_yakuza 22-07-08 22:23

sa faci niste poze bune ca sa imi dau seama cum arata cu ele taiate si sa imi zici si mie cat ai taiat si intregul procedeu.te rog.mersi mult.

CED 22-07-08 22:23

pt frumusetea lui btl nu conteaza cit de grele sint conditiile de lucru - adevarul e ca a meritat efortul

adi.schumi_tm 22-07-08 22:48

BTL-ule felicitari pt ce ai facut,un adevarat pasionat de masini,se ved ca iti iubesti cu adevarat masinutza

BTL-gordini 23-07-08 08:59

2 Attachment(s)
Am facut 2 poze cand am venit azi chiar la servici,ca sa oprit ploaia dar o sa fac mai multe,am taiat 3.5 spire .Dar acuma e mai lasata de fata si de spate un pic mai ridicata exact cum imi doream:D

BTL-gordini 23-07-08 09:08

2 Attachment(s)
Inca 2 poze si din laterala masinii,lungimea arcului acuma e de 33cm sau 43 cm nu mai stiu exact,dar il intreb pe FNM ca el stie:D,eram prea entuziasmat:rolleyes2

CED 23-07-08 09:17

lungimea e 33 - asa ziceai aseara - parca s-a mai lasat un pic sau mi se pare mie

ozn_yakuza 23-07-08 10:40

super tata, e bine asa si bafta multa si atentie la gropi, borduri si alte lucruri rele.

All times are GMT +2. The time now is 07:47.

- Copyright 2026 4Tuning