![]() |
Re: E36 - New Kitty Cat
Quote:
|
Care mai este starea masinii?Nu s-a mai postat de multa vreme aici.Ce s-a facut cu recarosarea?
|
Quote:
la mine timpul e o MARE problema, sper sa rezolv curand, ca plec in US pentru o luna-doua si vreau sa rezolv inainte In rest, toate bune si frumoase, am mai schimbat 2 pivoti, niste discuri si placute... d-astea normale |
Quote:
|
Fac zilele astea, dupa ce mai montez ceva ici-colo :-)
Inca dezbat, daca sa pun sau nu discuri de e46, singura mare problema e ca tre sa schimb jantele de iarna... ca n-o sa mai incapa 15" |
Pisi a primit cateva cadouri... astept sa vina toate piesele de pe ebay si o sa le montez...
- OBC 18 butoane - Comenzi de volan E38/E39 (audio, cruise control) - Piesele pentru pilotul automat - Check control module (modulul de la computerul de bord, care verifica lumini, nivel apa, etc... ) - Curand... dupa ce ma hotarasc ce HU iau...sper sa gasesc adaptor pt comenzi. Later edit: DACA sunt toate actele gata aspt asta... sapt viitoare am numere permanente. Astept dupa o amarata de hartie :| |
Sa nu uit... si eleron LTW, original de la mama lui, cu stop pe frana... :-)
|
At least......se mai sterge praful de pe topic.O gramada de bunataturi primeste si e de admirat.Astept cu nerabdare poze, chiar si din timpul montajului.
PS:OBC-ul cu 18 butoane e greu de instalat?Am cu 7 si mi-a spus cineva ca pentru a pune cu 18 e destul de complicat mai ales cu instalatia.In ce bani ai luat pilotul automat?....asta daca nu e confidential.Eventual un PM.Ms mult! |
Quote:
Ai 2 alternative: - Instalezi cu Check Control Module (e un modul care verifica becuri arse, nivel la lichidul de racire, etc) - asta e varianta "grea" - Fara check control module - aici e mai usor, dar nu va merge check controlul si functia de code. Later edit: S-ar putea sa ai check control module (e in spatele torpedoului si are o mufa verde sau neagra, depinde de an de fab) O sa fac poze in timp ce montez, poate fac un DIY simplu... trebuie sa-mi mai iau actuatorul pentru pilotul automat, si daca nu am, check control module. Poza nu e de la masina mea, dar EXACT asta o sa am si eu. http://www.idon-industries.com/bimmer/mfl/02.jpg |
Quote:
Very Nice steeringwheel!:-):-) |
Pai... fara ala o sa iti mearga tot - consum, range, nivel benzina, etc... doar ca n-o sa iti dea codurile alea si nu o sa te anunte cand ai becuri arse.
E putin de munca, la modul ca tre sa dai bord, suportul pt ochelari si pe la consola aia mica de jos, si torpedoul sa legi cateva fire. Ca si pret, in jur de 350-400 lei m-au costat piesele, dar caut de ceva timp dupa ele pe net :)) Daca vrei masina donatoare, cauta E38/E39 96-99 sau mai bine, 97-99. S-au pus butoane si pe volanele alea mari, cu 4 spite, daca ai din ala posibil sa se poata pune pe el... si ai control pilot automat din volan (eu nu o sa mai pun maneta aia in+ pt pilot) |
Quote:
Cu OBC-ul, la ce zici tu inseamna ca e ceva de munca dar se merita.Vom vedea pe viitor. Asteptam poze cu masina si, din timpul lucrarilor. |
Mi-am printat ieri 70 pag de DIY pt pilot, comenzi, OBC si check control module.
O sa fie fun :)) Tre'sa duc si eleronul la vopsit... ca e albastru :)) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:00. |
- Copyright 2026 4Tuning