![]() |
re: CRM-mobilul Passat 35i
cand ii vei avea macar stii unde sa apelezi :) Stai linistit, le vei face pe toate daca vrei...
|
1 Attachment(s)
Need airride! :) Accept donatii :-P :lol:
|
acum,cu jantele alea,parca semnul volkswagen ar merge cromat la loc,nu crezi ? :D
|
De ce nu ii prinzi numaru in banda dublu adeziva :D ?
|
@Roly94 - prea curand nu cred ca o sa fie cromat semnu. E colantat semnul, nu e vopsit, deci oricand as putea sa dau colantul jos, dar inca nu. :)
@Rulez - M-am gandit si la asta.. dar deocamdata stau bine asa, suportu de numar e de germania, deci e ok si ala deocamdata :lol: |
Ce bine-i sta , low low low :-)
|
1 Attachment(s)
Am facut intr-un final si semnalizarile cu proiectoarele, negre. :) Sunt infoliate.. dar parca nu prea imi place cum arata... probabil o sa le dau jos.
|
1 Attachment(s)
Am gasit problema! Cu bara US si fara numar ar arata bine :lol:
Help! Cum fac cu faza lunga? Oare sa vopsesc oglinda galbena? :-? ..sau doar niste becuri galbene ajuta la ingalbenirea oglinzii? |
Quote:
|
Quote:
|
Macar la bec, daca nu-ti place cum da - il schimbi...
|
Eu am pus la mine h7 si se observa insa am un prieten ce a pus h1 si e prea mic becul si nu reflecta
|
Am gasit ceva capacele galbene pe ebay, care vin puse pe bec, in interiorul farului. ;) Cred ca o sa le comand.
|
Becuri de lucasuri in loc de pozitii, si se ingalbenesc oglinzile cat de cat.:)
Anyway, superba masina. |
Oricum arata bine dar eu as face placuta intr-un colt al barii , semnalizatoarele smoked si faruri normale , sau galbene , oricum ar arata bine :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning