Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese BMW de vanzare (https://forum.4tuning.ro/641-piese-bmw-vanzare.html)
-   -   Donatii piese E36 [doar oferte] (https://forum.4tuning.ro/641-piese-bmw-vanzare/281603-donatii-piese-e36-oferte.html)

rover_cabrio 04-04-12 18:18

Re: Donatii piese E36 [doar oferte]

Quote:

Originally Posted by iuly@no'Sme (Post 4964251)
Mai adaug ceva la donat :
- bandourile fara cleme,sunt pt SEDAN,impecabile
-grila aer
-buton reglaj
Daca are careva bandouri pt coupe normale..sa-mi dea un p.m.
Doar Bucuresti,nu trimit la posta ca nu am timp...
Y.m: sergiu_iuly18

vezi ca este un baiat pe forum care are nevoie de plasticul ala pentru aer !!!
a postat pe aici ...

da_joint 06-04-12 06:39

1 Attachment(s)
Imi cer scuze ca postez in ideea cererii de piese,insa daca pun anunt cu ce anume caut nu se uita nici dracu la 2 rahaturi ce imi trebuiesc.Ma gandesc ca poate are cineva de pe vre-o masina dezmembrata sau fete de usi care nu ii mai sunt de folos.Am incercat sa caut piesa noua insa nu se vinde separat.
Este vorba de sina de plastic sau carton din poza de mai jos.Imi trebuie pentru ambele fete de usi fata.
Multumesc

JustinCase 06-04-12 09:24

Quote:

Originally Posted by JustinCase (Post 4871774)
Donez maneta de semnalizare pentru E36.
Este in stare buna, eu am dat-o jos pentru ca mi-am instalat OBC

Inca disponibila ;)

piese_bmw 07-04-12 21:02

ofer plasticele ce sunt in porbagaj pt coupe si sedan adik tot ce este in porbagaj ( mai putin bateri , jante de rezerva si trusa de scule)

vLY0101 08-04-12 11:52

Quote:

Originally Posted by vLY0101 (Post 4964578)
donez si eu cateva piese/accesorii (COUPE):
- fete de usi spate
- maciulie
- sigla m3
- centura bancheta spate, etc.
- valabil doar bucuresti/ilfov
se pot ridica in zona cora pantelimon
daca nu le vrea nimeni, joi se arunca ;)

maciulia si M s-au dus, restul inca valabil :D

ionutzntz 08-04-12 11:58

Quote:

Originally Posted by vLY0101 (Post 4971505)
maciulia si M s-au dus, restul inca valabil :D

fete de usi le mai ai si in ce stare sunt ca a le mele sunt pline de gauri de negrese :(

vectra_gts 08-04-12 13:58

Quote:

Originally Posted by piese_bmw (Post 4970817)
ofer plasticele ce sunt in porbagaj pt coupe si sedan adik tot ce este in porbagaj ( mai putin bateri , jante de rezerva si trusa de scule)

o mocheta pentru capota de sedan?

Kiducafe 09-04-12 17:41

Quote:

Originally Posted by iuly@no'Sme (Post 4964251)
Mai adaug ceva la donat :
- bandourile fara cleme,sunt pt SEDAN,impecabile
-grila aer
-buton reglaj
Daca are careva bandouri pt coupe normale..sa-mi dea un p.m.
Doar Bucuresti,nu trimit la posta ca nu am timp...
Y.m: sergiu_iuly18

salut , vreau eu gura de aer pentru ca a mea are un plastic din acela rupt si nu mai merge sa directionez aerul in sus sau in jos... si mai vreau 2 plastice de acopera gaurile de la chestia aia de langa bricheta(am vazut k si tu ai o gaura, platicul de acopera gaura aia, sper k ai inteles la ce ma refer). Multumesc

Kiducafe 09-04-12 17:59

Donez si eu 4 fete de usi pentru coupe(2fata+2laterale spate). nu sunt intr-o stare prea buna dar decat deloc..., o bancheta spate, cu tot cu spatare si lateralele (tot de coupe), si sa vad ce mai am pe aksa, maine revin cu poze.

iuly@no'Sme 09-04-12 18:21

Quote:

Originally Posted by Kiducafe (Post 4974012)
salut , vreau eu gura de aer pentru ca a mea are un plastic din acela rupt si nu mai merge sa directionez aerul in sus sau in jos... si mai vreau 2 plastice de acopera gaurile de la chestia aia de langa bricheta(am vazut k si tu ai o gaura, platicul de acopera gaura aia, sper k ai inteles la ce ma refer). Multumesc

grila de aer din data de 3 am dato(am scris mai sus) iar restul le-am aruncat(am si anuntat). imi pare rau..

Sparkle_81 09-04-12 22:03

Quote:

Originally Posted by Kiducafe (Post 4974045)
Donez si eu 4 fete de usi pentru coupe(2fata+2laterale spate).

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 4968296)
Imi cer scuze ca postez in ideea cererii de piese,insa daca pun anunt cu ce anume caut nu se uita nici dracu la 2 rahaturi ce imi trebuiesc.
.............
Este vorba de sina de plastic sau carton din poza de mai jos.Imi trebuie pentru ambele fete de usi fata.
Multumesc

Daca donezi fetele de usi si ai sinele cu pricina, doneaza-le lui jointu' ; stiu ca are mare nevoie de ele !

Quote:

Originally Posted by Kiducafe (Post 4974012)

Sa ma uit maine, daca le mai am, si ti le trimet eu . Nu stiu grila in ce stare este, dar plasticele alea de pe consola sigur sunt .
Te anunt sa-mi dai adresa pe pm .

Voie buna !

Kiducafe 09-04-12 22:20

[QUOTE=Sparkle_81;4974567]Daca donezi fetele de usi si ai sinele cu pricina, doneaza-le lui jointu' ; stiu ca are mare nevoie de ele !

da, am vazut k are nevoie de ele dar nu cred k le am, k le-am luat dupa fetele acelea si le-am pus pe cele de pe masina... oricum ma uit maine dimineata, fac si niste poze si cu spatele si cu fata si le postez... dak le mai am ii le dau lui e primul cu care vb.

Sparkle_81 10-04-12 17:53

Da-mi pm cu adresa; am verificat, plasticele iezista .

Kiducafe 10-04-12 21:55

Quote:

Originally Posted by ionutzntz (Post 4971518)
fete de usi le mai ai si in ce stare sunt ca a le mele sunt pline de gauri de negrese :(

donez eu niste fete de usi (sunt cam terminate dar daca te ajuta cu ceva anunta-ma).

Kiducafe 10-04-12 22:04

7 Attachment(s)
Nu sunt cine stie ce dar...

All times are GMT +2. The time now is 06:08.

- Copyright 2026 4Tuning