![]() |
Re: Masina mea VW Passat B6 Variant
Frumos dar un minus ca nu le-ai demontat!
|
le-as fii demontat daca as fii stiut insa nu au niciun surub nimic si mi-a fost frica sa trag de ele dar oricum le-am izolat foarte foarte bine si nici nu zici ca nu au fost date jos de pe masina o sa vezi cand o sa vin la tine sa imi vopsesti prelungirile
|
Daca nu ma insel e in portbagaj un capac pe unde intri colea la stopuri ca sa le desfaci... :rolleyes2
|
nu e niciun fel de capac si niciun fel de surubel absolut nimic daca nu ma insel sunt prinse in clipsuri si mi-a fost frica sa trag de ele si sa le rup...
|
Doar o intrebare am, detin si eu o masina ca aceasta si am vazut pe net la un jetta in toba, nus sigur unde, un fel de " fluier " care suna cand accelerezi masina.. o informatie ceva, multumesc, daca nu am postat bine ma scuzati.
|
Poate se auzea de la turbo...
|
1 Attachment(s)
Leo12 este vorba de asa ceva nu este sunet de la turbo, fluierul acesta se monteaza pe evacuare .
|
Quote:
|
si mie mi se pare o mizerie :)))
|
frumoasa masina , felicitari pentru munca realizata !
Bafta la TUNAT ! |
ms pt apreciere ... pt masina am multe ganduri... daca as putea sa le fac pe toate deodata ar fii perfect dar este foarte greu cu criza asta :D dar usor usor le voi face pe toate sper !
|
5 Attachment(s)
daca tot mi-a mai ramas putin lac am facut si semnalele fata... astept parerile voastre :D sunt bine venite
|
nu-mi place! din ce stiu pt modelu asta de Passat exista si semnale albe cred ca dadeau mai bine.
|
Quote:
asa e cum zici, dar cum se numeste? |
4 Attachment(s)
pai depinde cum vrei tu sa ii zici fluier esapament poti scrie pe google si gasesti sau exhausts whistle sau fake bov :-??
bogdy ghetto nu zic ca , cu semnalele albe nu ar fii dat bine insa mie imi place destul de mult si asa... oricum apreciez parerea ta . si acum sa pun si eu cateva poze de la o mica plimbarica de azi :D |
| All times are GMT +2. The time now is 20:45. |
- Copyright 2026 4Tuning