Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale moto (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto.html)
-   -   Suzuki GSX R 1300 alias Hayabusa (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto/28-suzuki-gsx-1300-alias-hayabusa.html)

Anonymous 04-03-04 12:45

Quote:

Originally Posted by \"Anonymous\"
cat despre tine cataline rs4, putzi a \"copilu lu taticu\" asa ca ciocu mic, vorbesc adultii aici. :) aia cu servici. :wink:

Ba fraiere ce papuci mei deschizi gura aia nespalata...ti-au intrat prea multe muste in gura cand te plimbi cu minimobra ta????
Ce mananci asa de mult rahat....nu vezi ca nu avem nevoie de tine pe aici.....daca tot vrei sa ai contact cu noi atunci trimite-ne prietena ta pe aici sa ne scapam si noi de surplusul de testesteron pe care ai zis ca il avem......tot vorbesti de conserve toata ziua si spui ca tu traiesti viata...ai uitat ca casca aia pe care o ti in cap nu iti da voie sa respiri ca omul si ca de fapt tu stai intr-o conzerva mult mai mica.....iti mirosi carile netratate de libidinoas ce esti.....poate daca te faci baiat de treaba...

Anonymous 04-03-04 12:45

Quote:

Originally Posted by \"Anonymous\"
cat despre tine cataline rs4, putzi a \"copilu lu taticu\" asa ca ciocu mic, vorbesc adultii aici. :) aia cu servici. :wink:

Ba fraiere ce papuci mei deschizi gura aia nespalata...ti-au intrat prea multe muste in gura cand te plimbi cu minimobra ta????
Ce mananci asa de mult rahat....nu vezi ca nu avem nevoie de tine pe aici.....daca tot vrei sa ai contact cu noi atunci trimite-ne prietena ta pe aici sa ne scapam si noi de surplusul de testesteron pe care ai zis ca il avem......tot vorbesti de conserve toata ziua si spui ca tu traiesti viata...ai uitat ca casca aia pe care o ti in cap nu iti da voie sa respiri ca omul si ca de fapt tu stai intr-o conzerva mult mai mica.....iti mirosi carile netratate de libidinoas ce esti.....

Anonymous 04-03-04 12:55

Quote:

Originally Posted by \"tzutzu X\"
mda ai dreptate ... dar am asa o banuiala ca ai postat macar o data de la servici ... si daca e asa ... aflam unde e asta si iti demontam o roata de la motocicleta intr-o zi ... asa de SURPRIZA.... e destul de vulnerabila o motocicleta ... nu stii niciodata ce i se poate intampla cand o lasi asa singurica ... ai grijE

imi pare rau sa te dezamagesc.. dar efectiv rotile de scuter sunt turnate nu se pot demonta.

catalin rs4 04-03-04 12:56

hayabusa facuta de yamaha?? :?: :lol: :lol: in fine daca tu zici ..si de unde sti tu cine mia luat mie masina mai putulica?? :lol: daca nu eu atunci cine tu?? :lol: ia uite la el..tu nai ce face ..cred eu..tare mult as vrea sa ne intalnim odata ..dar tie frica probabil de aia te ascunzi...din astia ca tine sunt satul..te ascunzi..esti tare cu gura..doar.. :evil: :evil: ce treaba ai tu.. :lol:chiar daca as fi primit masina cadou nu cred car fi treba ta .. :twisted: :chainsaw: :bat: :bat: :blahblah: :2gun: :lol: :lol:

Anonymous 04-03-04 13:03

ia te uita ce suparacios! fac pariu ca pilotezi un wartburg! :wink:

Anonymous 04-03-04 13:04

dar daca trag foarte foarte tare si salbatic de roti ca un animal sau bag o bara prin roata si trag TARE sau daca infig un metal ascutit in cauciuc si il rasucesc sau iti rastorn scuterul si incep sa il lovesc ca cretinul cu o ranga ... crezi ca reusesc sa fac ceva?

catalin rs4 04-03-04 13:10

:lol: :lol: da..ai dreptate..nu cred..ca o sa reusesti...pe asta nul mai poate niemeni ..ajuta... :lol: :lol: gata punct..lasatil sa vb de unu singur.. :lol: 8)poate ne intalnim..pe starzi..eu cu conserva mea si tu cu scoterul tau..(ala performant) :wink:

Anonymous 04-03-04 13:11

Quote:

Originally Posted by \"nervosul X\"
dar daca trag foarte foarte tare si salbatic de roti ca un animal sau bag o bara prin roata si trag TARE sau daca infig un metal ascutit in cauciuc si il rasucesc sau iti rastorn scuterul si incep sa il lovesc ca cretinul cu o ranga ... crezi ca reusesc sa fac ceva?

aici ai punctat bine. daca esti un cretin.. da, reusesti. esti un cretin? :wink:

Anonymous 04-03-04 13:12

vei afla in curand

Anonymous 04-03-04 13:19

sa-l baneze cineva pe acest cretin periculos! :P

Anonymous 04-03-04 13:21

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
chiar daca as fi primit masina cadou nu cred car fi treba ta

chiar, cine ti-a facut-o cadou? ca ne-ai facut curiosi. :roll:

catalin rs4 04-03-04 13:29

omule eu singur miam facut cadou.. :wink: si motorul ..tot eu singur o sa mil fac cadou.. :wink:

bobbyadr 04-03-04 13:36

doamne cata rabdare aveti :?

Anonymous 04-03-04 13:39

bobitza, te conjur sa-mi lasi clientii in pace :wink:

catalin, banuiesc ca esti un om de afaceri de succes 8) dar sa lasam penibilitatile si sa revenim: mama ta stie in ce a investit banii? :wink:

catalin rs4 04-03-04 13:44

si daca iti zic ca nam nici mama?? :lol: 8) nu inteleg unde problema ta??iti dau nr meu de tel sa ma suni mai bine sa vb la tel..?? :P daca ai bani pe cartela binenteles :lol: :lol: sau imi dai beep si te sun eu.. :wink:

All times are GMT +2. The time now is 05:48.

- Copyright 2026 4Tuning