![]() |
Re: My car Dacia din 72
Salut! E adevarat anuntul
http://dacia.anunturi-auto.4tuning.r...INE-96283.html Ca eu nu cred ca poti da masina la care se vade ca ai investit atat bani cat si multa pasiune!!! |
Quote:
Acu nea Ouu, cutie de Dacie? Un dyno ceva? Pt suspensie ce ai ales? Nu te-ai gandit la o vopsea, ca tot ai rezolvat aspectul Engine, poate si un Look nou. O culoare ceva mai vie, griul asta e urat rau... :sad: Victime ceva? |
Quote:
|
Pai sa incep cu prima intrebare becurile asa se vad dar in realitate sint tipul vechi de bec si chiar nu fac cine stie ce lumina asa se pare in poze ,iar masina am avut in cap sa o dau dar nici ieu nu stiu ce vreau ca nu ma lasa sufletu sa o dau la cit am muncit la ia masina o so vopsesc un gri metal cu dungile de gordina dar facute din vopsea nu cu autocolant cutie de dacie in 4 dar urmeaza una in 5 trepte ca 4 sint putine la drum lung, volanta injumatatita si eventual niste purcelusi .
|
Quote:
|
Pai cred ca mai am ambele scaune fata sa mai uit de ele ca le am pe la cineva la garaj .
|
respect pentru ce ai facut pana acum.a iesit super masina.jentile dau bine pe ea si desigur si motoru de alpine.mult succes in continuare.ar fi mare pacat sa o dai.
|
5 Attachment(s)
Mersi pt aprecieri Robert RFG si acum sa va prezint noua mea aprindere cu cititor pe volanta care urmeaza sa o pun pe ALPIN .
|
Si un filmulet cu se joaca baieti cu DACIILE
|
mai incearca odata :D
|
nu merge pus filmuletu scuze ma luat gura pe dinainte .
|
Quote:
hai bafta si ms |
5 Attachment(s)
Sa va prezint noile mele achiziti care par a fi dupa o Gordina .
|
Vitezometru nu te sfatuiesc sa il pui, nu se pupa cu cutia de Dacie si iti va indica total aiurea... Fa o proba si ai sa te convingi... dar asa ca idee sa ai parte de ele, bune lucruri :-)!
|
asta ramine de vazut pt ca am tot cutie de renault cea veche in 4
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:50. |
- Copyright 2026 4Tuning