![]() |
Re: Masini vazute in Sibiu
1 Attachment(s)
. .
|
foarte comica poza../:)...da sincer nu mia venit sa rad....oricum....ala cu masina...ma abtin....
|
Quote:
|
lasa-ti nu va mai ganditi unde ar trebui discutia sa se mute. Intr-adevar daca e altceva decat "barfa" despre masini vazute in sibiu atunci ar fi bine sa discutati pe sibiu ca acolo e "cafeneaua" noastra... Iar isak cred ca am vazut de cel putin 10 ori in posturile tale: "da-mi add id:isac_vlad2004" deja il stiu pe de rost. nu e nici un fel de observatie asta dar atata timp cat l-ai scris la thread-ul cu useri atunci oricine are nevoie il ia de acolo daca nu il stie pe de rost:) sau scrie-l la semnatura ca sa nu te mai obosesti(gluma, sper sa o iei ca atare).
Sa revenim la oile noastre ca nu vreau sa sterg deocamdata nimic. Promit ca urc niste poze cu un subaru albastru care sta pe langa mine. Nush exact ce model e dar seamana un picutz cu ferarriu' galben care urca la Paltinis:)))) |
9 Attachment(s)
mai pun eu cateva poze....cu masinutze vazute in sb.....ca de fapt...topicul e "masini vazute in Sibiu"...si putem pune orice masina care are "ceva" si a fost in sb:D,nu?
|
bulldogule la tine e audiobahnul ala in masina sau e doar confuzie?
|
e la un prieten.....e super tare statia, cand a fost cumparat-o a dat o caruta de bani fostul proprietar...scoate foarte bine
|
baieti dar nu puneti si o poza cu calibra galbena a lui directhit,ca ii destul de laudata...sa vad si eu cum arata.
|
1 Attachment(s)
la kadettuul rosu intre timp i-a fost schimbata capota:D
si eu vreu ceva poze cu calibra lui Alin |
Da asteptam sa-si prezinte calibra alin la sectiunea Masina mea..... Am vazut-o aseara si arata fain, partea audio mai mult decat ok si suna mult mai bine decat alte calibre pe care le-am auzit, nu are un sound f metalic.
|
apropo de honda aceea....e suparata rau masina,dar am auzit ca proprietarul nu are prea mare grija de ea...si are multi cai pe ea(vreo 280) am auzit,nu e sursa sigura
|
nu e sursa sigura, poti fi sigur de asta
|
Mi-o soptit o libelula ca o sa apara in noul COX.....io ii tin pumni s-o scoata la capat cat mai bine
|
rectific....sursa sigura e 85% din ce am auzit...restul poate fi inventie:D
|
bulldogule, din cate am vb cu tomy are undeva la 210 cai
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
- Copyright 2026 4Tuning