![]() |
Re: Provocari
evident fara permis...
|
Mda... FOOAAAARTEE inteligent, n-am ce zice!... Chiar nu pricepi ce vreu eu sa fac aici?! BTW! ai jucat NFS pro-street?! undeva, kiar la inceputul jocului, scrie ceva foarte important! Nu am kef sa reproduc aici tot ceea ce scrie acolo, insa, daca cineva vrea sa-si satisfaca aceasta curiozitate, nu are decat sa joace jocul sau, in cel mai rau caz, sa vizioneze numai partea de inceput a acestuia...
Va salut pe toti (din mers)! |
ideea e ca tre sa si stii unde e limita intre jok si realitate....daca stii sa te joci umpic si in realitate e frumooos....
si daca ramai fara permis ce!? e capat de tzara!?1 - 3 luni!? mare lucru... |
Ideea este sa facem totul pe cale legala, sa vedem atunci cati mai se implica. Alin, o sa ne intalnim weekendul asta
|
Quote:
|
Quote:
|
Cineva interesat de un sprint pe dealul negru la noapte?
|
Quote:
undeva p la jumate... |
Pe vineri seara ar fi bine?
|
accept orice provocare oriunde... dupa sesiune.. :)) acum doar linii scurte :)
|
Toti avem sesiune....mie imi place mult dealul negru..si pana acum m-am dat mai mult singur....daca esti deacord.....ar fi interesant maine seara...eu oricum dimineata vin in pitesti ca am ex :( dar ma intorc la valcea dupa masa ...dar noapte as iesi la o tura ...daca esti interesat ma anunti..si scoop parea interesant..poate se mai strang si baietii de la valcea!
PS: Ce masina ai? |
deci la stadion sunt camere acum + limitatoare de viteza....deci clar alta zona moarta....mai sunt inca restu de strazi drepte:D
|
lol au pus si camere ?
|
Au pus camere la stadion ?????????
|
Craiova Vs Pitesti !
Va asteptam sa luptati pt cupele puse in joc ! https://forum.4tuning.ro/198-arhiva-evenimente/67087-vtm-insane-cup-24-02-2008-craiova.html Bafta si va asteptam ! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:39. |
- Copyright 2026 4Tuning