![]() |
Re: Street Wars
Sa va dau o tema de casa:
era zicala "doi prosti se cearta si al treilea castiga" ce vreau sa zic prin asta? Ca 2-3 ani numai ne-am certat si ne-am invidiat si ne-am povestit...si ce au facut cluburile sau noi? NIMIC!!!! bine ca au venit altii si au organizat evenimente,bine ca au venit altii si au avut de castigat din tuning in cluj! asa ca ganditi-va bine de tot...vreti sa decurga lucrurile tot asa,sau lasam povestile si cicaturile deoparte si facem sa fie bine pt toti? Eu si multi altii s-au saturat pana peste cap, de aceea nu mai avem de-a face cu "tuningul" in cj, pentru ca am ajuns sa fim printre ultimii din tara la masini de curse,tuning,audio. Bine ca si in HUEDIN sunt masini tunate mai multe fata de cluj. DESTEPTILOR!!!!!!!!! uitati-va la smoke...tace si face si n-are treaba cu nnimeni..si uite cate masini frumoase a scos! VOI?!?!? |
Quote:
deci de unit, nu prea cred |
Quote:
|
1 Attachment(s)
fara cuvinte:lol:
|
suciule ai dreptate sti destul de bine ca Outlawz e pt chestia asta!!nu conteaza ca suntem 10 cluburi,conteaza sa fim o unitate formata din 10 cluburi(exemplu pt bagatorii in seama)!
|
suciule, iti pierzi timpul degeaba, stii cum e.....nu are rost.....mai bine joaca un nfs sau ceva
|
mah nu isi pierde timpu...sau mno ce sa zic defapt degeaba ca tot noi astia care ne intelegem vrem sa facem...si restu nimik nu is deschisi la o discutie, ei doar orgolii au in cap!
|
danut daca tot ti-am facut windowsul, joaca si tu un nfs, ma duc sa fac drifturi =))) piry dk
|
Quote:
mah acuma la bune nu mai scrie ca dupaia iara se trezeste unu mai experimentat si iasa cacealma! Ganditi-va la ce a scris suciu... |
no mai poi hai sa ne intalnim intr-o seara sa vb ........mie unu mi-ar convenii sa se termine cu toate ca..rile !
|
atunci relaxati-va asa usor va mai puneti simtul umorului in aplicare ca nu are nimeni nimic cu voi.asta poate fi un inceput
|
Re: Kitch Tuning ...de peste tot
pe mie m-ai vazut ieri seara.. cu lupo ala.. cand m-am dat cu lancia si cu GTC-ul
cumenteaza ceva despre.. ala.. ca is tare curios.. cu mintea ta bolnava.. ce mai socti pe gura in contra la lupo ala... |
agresor vezi limbaj, ortografie, plus in loc de semnele alea de intrebare pune de exclamare! :lol: Fiecare poa sa critice cat vrea ca doar nu-l doare mana si are dreptu la opinie :!:
Fixius, Lupo ala e kitchu clujului ce te tot lauzi atata! :-P Buburuza tuning :-P :twisted: :twisted: :twisted: Hai bagati voi o liniuta ;) :twisted: :twisted: :twisted: |
Quote:
|
lupo ii chiar tare gentile mo atras Fixius cand vrei revansa te astept :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:41. |
- Copyright 2026 4Tuning