![]() |
da pot sa spun ca si mie mi-a placut cat am stat a fost misto imi pare rau ca a trebuit sa plec la meditatii , poate data viitoare pot sa stau pana la sfarsit(sper) si aduc si camera foto :D
|
ce anost a devenit forumul...mai ziceti oameni buni ceva mai bagati noutati......
|
noutati...azi s-a vopsit fiatul lui alex
|
Poze, poze si apropo de \"anost\" e iarna, lumea face planuri pentru primavara... 8)
|
de fapt inca nu e chiar iarna.... :wink: ..dar sa zicem ca s-a mai stricat vremea.. :lol:
|
vreo intalnire?
salutare
se intampla vreo intalnire in brasov in viitorul apropiat? |
Re:
Quote:
|
Eu vin... :peace:
|
poate fac eu rost de camera video ..aparat foto e horatiu ..nu promit nik dar ....
|
daca vreti profi ma combin sa imi aduc aparatul foto si o camera video. Stabiliti ziua si locul.
|
daca va intalnitzi dupa 25 dec. galatziul va fi acolo.. :D
|
pai sa vedem cand ninge si dupa aia mai hotaram ce si cum ...cred ca asa este cel mai bine...
|
oki NEbunu... daca e ceva aruncatzi shi voi o vorba pe aici..
P.S. : Voi ce facetzi de revelion... hai sa ne strangem mai multzi de prin tzara... pe la voi la Brashov e tare sa petreci revelionul.... ce zicetzi.. ? |
prima zapada a fost azi noapte si in parcarea de la petromul dinspre predeal era super gol si multa zapada am profitat cat ma tinut rezervorul
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:55. |
- Copyright 2026 4Tuning