![]() |
Re: Dacii modificate...detalii...
3 Attachment(s)
Masina la baza - Dacia Liberta 1320 modificata la caroserie .
- motor aspirat , ax cu came in cap , doua carburatoare dublu-corp Pilot : Necula . P.S daca mai are cineva poze sa le puna . |
Ar fi ok mai multe poze cu caroseria si din alte unghiuri , dar sa fie de calitate pozele nu in ceata.
|
4 Attachment(s)
Masina lui Dan Necula, alerga in vremurile bune, avea caroseria scurtata pentru cunoscatori
|
5 Attachment(s)
Stie cine va mai multe detalii despre aceasta masina, in afara de ceea ce am reusit eu sa vad analizand-o (punte de 18 Turbo, treceri ca la carte pe fata, ATS cup, 195/50R15, un radiator de ulei, un gat de lebada sub ppriza aia de aer, cutie de Renault impreuna cu un ceas cu 220 km/h, evacuare de inox Borla, niste scaune interesante si multa, multa rugina)? Precizez ca masaina am vazut-o azi, in zona pietei Berceni, Sos. Berceni, pe o straduta parcata. Parea ne mai miscata de ceva vreme pentru ca nu mai avea bara anti-ruliu. Zilele ce vin ma voi imbraca mai de tarat pe sub masini si o voi inspecta mai bine, si daca ar fi cazul, voi incerca sa-l contactez pe proprietar.
|
Bagate tu pe sub masini sa inspectezi, poate te ia lumea la bataie. Ai grija mare pustiule, nu te juca cu focul.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Adita, puteai sa intorci si tu pozele, asa ca fapt divers sa nu-si rupa lumea gatu... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ce ziceti totusi despre masina asta ?? pe forum nu am vazut-o :D o cunoaste cineva de pe aici? in filmare merge super bine, dar ce motor turbo are? :))
https://www.youtube.com/watch?NR=1&fe...&v=7aIcAUL0s_E mai sunt si alte filmulete cu ea? poate le gasiti voi :D |
Cred ca are mai mult decat un 1.4 GTT :d
|
Quote:
|
merge ilegal de tare..oricum bravo lui. Ar trebui sa mai lucreze un pic la suspensii, desi se pricepe sa o tina destul de bine si asa...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:52. |
- Copyright 2026 4Tuning