![]() |
Re: Care este cel mai bun motor facut vreodata?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
am zis si mai sus ca am aceeasi parere ca si tine despre masinile frantuzesti, stai linistit. si hai sa-ti zic ce ma face sa n-am o parere prea buna despre bmw : Soferul ! nu ma consider a fi rasist, insa cand vad toti portoricanii, cu 4 kg de lant de cupru la gat, ca se dau rotunzi in ale lor e46, cazuri intalnite din ce in ce mai des in ziua de azi, ma cam face sa-mi schimb parerea total despre masina. si faza e ca pe la noi, majoritatea soferilor de bmw au ramas cu conceptia de tuning de acum 10 ani, cand se practicau eleroanele cat mai mari si kit-urile cu 1000 de aripioare care sa zgarie limitatoarele(incluzand aici si dungile albe + geamurile ionizate). iar de generatie noua, ce sa-mi placa, X6 ? sa fim seriosi, pe langa un range rover, e pistol cu apa ...
L.E. sa nu credeti ca am ceva cu soferii prezenti de e46 ... n-a fost o generalizare, ci doar o referire la o anumita clasa sociala, care din pacate, fac emblema bmw de ras, cel putin in unele zone de la noi din tara. |
Quote:
|
Quote:
|
vezi ca bmw face motoare de 1.2 ;)
|
Quote:
|
Quote:
Niste nemernici totzi care fac imbecilitati d-astea de masuratori....flash news pt ei, ca tot pun botu, mini o castigat Dakaru, deci mini e cea mai buna masina de teren din lume!!! :lol: :drunk: Quote:
Eu am pus de-a latul BMW-uri voit pe aderenta scazuta si cu dat de blana chiar da nu am reusit v-unu sa scot in decor daramite sa il pup de un pom :P |
1 Attachment(s)
Quote:
De cand cilindreea minima la care a fabricat un anumit producator motoare conteaza? apropos de partea subliniata cu rosu, acolo ai zis cel mai mare cliseu auzit printre baietii de cartier la cel mai jos nivel. sa desfiintezi honda accord 2007 si sa ridici in slavi un jgheab (da ai citit bine jgheab, uite iti subliniez jgheab ) de bmw cu o lesinatura de motor conceput in 1991 toamna...las-o asa,ca ai cunostinte auto cat are Basescu respect din partea romanilor in momentul de fata |
Ma amuz f tare pe topicul asta :) , e trist dar asta e , cat despre frantz sau cum ii mai zice ... se pare ca a cam lipsit de la scoala , se da baiat de cartier dar a crescut la tara :)))))))
|
Quote:
Am spus eu ca masinile noi nu se strica sau cum ? Toate se strica dar sa te bati cu pumnii in piept ca niste cazane vechi sunt miezu doar pentru ca nu iti permiti altceva e hilar. Sa ai 50 000 euro in cont doar pentru masina sigur ti-ai luat tot o Honda care face 500 euro, ca doar e mai buna decat ce se face acum. Quote:
Apropo, daca un motor are capacitate cilindrica mai mare nu inseamna musai ca e mai fiabil, nici pe departe. Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Cine are impresia ca BMW-urile sau Mercedes-urile sau alte masini de renume sunt facute cu totul in DE e chiar naiv :lol:
Numai cablurile sunt facute la Pitesti (Leoni parca). Nu mai sunt vremurile in care Mercedes facea o Cobra cu piese nemtesti, acum toti se uita la fiecare cent si iau de unde este mai ieftin. Chiar nu conteaza ce natie sunt piesele atat timp cat functioneaza corespunzator. |
@ anaconda : n-am zis neaparat ca masinile vechi sunt miezul doar pentru ca nu-mi permit eu altceva, doar ca ce se facea odata era o idee mai bun. si iti garantez ca daca as avea 50 000 euro, nu i-as da pe toti pe o masina, ca sa mananc paine cu ceai apoi, dar sa am masina. mi-am cumparat masina pe care mi-am permis-o in momentul de fata...asta e, vremurile se schimba. dupa ce am turnat motorina la greu aproape un an de zile intr-un 2900 cmc de ssangyong si dupa ce m-a daramat financiar un leasing de ford mondeo, am decis sa raman la o masina simpla, cu intretinere ieftina si consum mic. unde e problema ta?!
Si ca sa intelegi de ce ridic in slavi fierul al vechi de 500 de euro de care zici tu, honda, cu riscul de a ma repeta spun ca in 100 000 km am schimbat la ea doar consumabile. Dat fiind faptul ca era o masina facuta acum 25 de ani, eu zic ca asta e un lucru de admirat. Si din toate masinile care mi-au trecut prin maini, de ea pot spune ca am fost cel mai multumit in privinta cheltuielilor de intetinere. Asadar, de ce nu am voie sa-mi sustin punctul de vedere in privinta asta? |
Quote:
2. Sincer eu sa am 5mil de E pe langa masina de teren inmatriculata in SUA, si una in BG, si poate o autoutilitara, deci si asa numai sa nu dau bani pe care nu-i merita la hotii astia pt un impozit amenda penala grava, in oras as mai umbla numai cu taxi, ca n-am nervi sa caut loc de parcare pe care sa il si platesc, si cand am de mers mai departe inchiriat limuzina sau mers cu avionul. 3. Nu musai, da in general da, si la toate marcile, fie ele prmium, fie low-klass, si asta macar pt ca un motor mare implica urmatoarele: ramforsari mai puternice, raport de putere-cilindree mai mic, racire mai buna in general.....si in plus tu chiar inghiti galusca ca au marit impozitul discriminator la astea pt poluare si nu pt fiabilitate?? :P In plus ai dreptate cu o faza, daca te gandesti la costurile de fiabilitate, care pot fi cam la fel ca la un motor mic, pt ca, cand schimbi la un V8 bujiile iti tre 2 seturiminim(sau la AMG chiar 4!!!) :-P 4. Masina tre tinuta de sofer/pilot pe trasa, nu de ESP, ABS, ESC, ASC, ASR, SRI, KGB sau alte prescurtari de cica sisteme de siguranta activa... 5. Da, dar e mai putin pretentios de ex ca un E60 sau E65 ;) 6. Fix cum am zis eu, adica invers, cauta in statisticile pe anul trecut ale politiei rutiere, eu de-acolo stiu. Nu mai zic nici tractie si nici tractiune o sa spun termenul prescurtat FWD sau RWD cum am mai zis :) 7. Aci gresesti putin, dacia lui taicami-o din 96 consuma 7 in medie, si cunosc un seat ibiza de 1.2 din '07 ce consuma 5 in medie, e drept si proprietarul acestuia conduce ca batranii avand 64 de ani ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning