![]() |
Re: E36 - \Inca un cabrio....
Quote:
iti trimit link-ul pe PM;) |
Quote:
La Multi Ani !!! |
Hai la multi ani si toate cele bune ! Sa ne vedem in anu viitor mai sanatosi si cu mai multa minte si rabdare ca parlamentarii nostri au grija sa ne creasca peri albi cu gramada :rolleyes2 .
Distractie placuta 8) |
5 Attachment(s)
.....una buna una rea.....:D
buna : s-au dat jantele...cautam altele:D rea: prima pb tehnica....saptamana asta schimbat pompa servo (in urma prostiei proprietarului....bautura-masina-cox-cerculete)...asta-i nasol ca scade bugetul ptr jante care si asa nu era suficient ptr ce imi doresc eu....oricum caut ceva asemanator pe 17...:D ....masina arata jalnic cu 2 table pe 15"si 2 rezerve slim:cry: uitasem...am spalat si motorul cu ocazia asta, era lichid servo peste tot (am mers cateva zile pana am schimbat-o si a stropit tot pe acolo)...:D |
Nu te supara dar da pleoapele jos strica tot farmecul , e na asa e cand isi mai faceomul damblalele ;):arrow:
|
Chiar la asta ma gandeam eu cand ma uitam la poze :)) Nu dau bine deloooccccc.Fara pleoape deloc i'ar sta mult mai bine.Alea sunt kitch.Fara suparare.
La BMW E36 sa ii pui pleoape din alea sau sa ii faci badboy(parerea mea) .. iti bati joc de ea :rolleyes2 |
dau foarte bine cu inelele rosii, care si alea sunt "chici" :lol: dar deocamdata mai raman acolo...noaptea se vad chiar bine, mult mai bine decat in pozele ce le-am pus pe aici. aparatul foto nu surprinde culoarea inelelor reala si intensitatea........incep sa vreau sa le schimb, dar vara care vine trebuie sa fie pe masina;)
|
pleoapele sunt rau de tot omule..... imi placea masina la nebunie dar alea omoara orice pasiune...
iar bara aia...e cumva sparta? in dreapta? |
4 Attachment(s)
Nu m'am referit la angelurile rosii.Ba chiar imi plac foarte mult.
Dar renunta la pleoape...linia pisicutei nu prea "accepta" o pleoapa oblica sau un badboy,asa cum de exemplu Opelu meu o face.Sau alte modele de masina mai curbate.Uita'te si tu pe stanceworks sa vezi ca nu o sa gasesti asa ceva pe vreo pisica.Sau alt bmw. Acuma daca tu vrei sa le tii e trb ta.Dar sar in ochi in felu .. naspa .. de aia zic toti .Ca nu iti vrem raul niciunu pana la urma.Si masina in rest chiar arata bine,kit de M si etc.Daca era vreo fibrata din aia de rahat mai ziceam ... da asa...pacat. Uite exemplu mai jos..E masina unui prieten. Sper sa nu se supere ca i'am facut "reclama".ti'o sta rau si tie asa ? PS: FACEM ABSTRACTIE DE FETE :oops: |
Quote:
|
Quote:
|
sa le stapanesti sanatos si sa te bucuri de ele :lol:
frumoase jante ti-ai ales...:-P |
Quote:
:lol::lol::lol: da, deocamdata le-am ales....;) |
abia astept sa le vad sus pe masina :) o sa fie printre cele mai faine cabriouri, mai ales daca dai jos pleoapele :))
|
1 Attachment(s)
Quote:
:lol: ce aveti fratilor cu pleoapele mele?......;)....pleoapele sunt jos deja...am schimbat sticla unui far ca era crapata si am schimbat si pleoapele cu unele normale, dar nu le-am pus inca sus (trebuie vopsite si asta se va intampla odata cu reparatul barii, adica dupa ce termin cu jantele)... Mie mi-a placut cum arata cu pleoapele alea nu stiu de ce nu sunt pe gustul tuturor....:lol:... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
- Copyright 2026 4Tuning