![]() |
Re: E36 - Cabrio XxDADIxX
Quote:
|
Am trecut astazi pe langa ea,arata mult mai bine in realitate decat in poze.Si un + si de la mine pt. hardtop-ul negru,arata ft. bine,parerea mea.
|
@XxDADIxX, fa-l negru,ca toata lumea negru il vede :P
|
Chiar daca a fost cu suparare sau nu spun si eu +1 pentru hardtop negru
|
clar ca negru,maxim de negru ! :D
|
4 Attachment(s)
M-ati omorat cu hardtopul negru, oricum pana la primavara nu vopsesc nimic pe ea. O sa fie negru :paper: ... cu ceva pe el :lol:
-- Azi i-am curatat hardtopul pe interior, are plafonul dezlipit si ii lipsesc capacelele de la sigurantele de strans. L-am aspirat ca era praf, statuse ani de zile intr-un garaj si am dat curatat.uns toate chederele plus sistemul de prindere. |
4 Attachment(s)
Update topic:
Am incercat sa pun o pereche de ovale mari 10/7 in locul difuzoarelor spate si m-am lasat pagubas. E foarte mult de munca si foarte multe modificari. Voi cauta panouri cu 2 difuzoare pentru un sunet putin mai decent pe spate si ma voi concentra pe usile fata. Daca stiti la dezmembrat ceva fete de usi modificate pentru difuzoare mai mari va rog sa-mi dati link. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
tarziu am gasit postu asta..am avut destule de citit pana sa il aduc la zi.."croitor" auzi..=)) n-ai cum:))saptamna asta sigur trec sa vad si eu masina..pana acum tot respectul pt efortul si pasiunea ta..sunt sigur ca o sa dureze mult mai putin de 2-3 ani perioada asta de restaorare. Felicitari inca odata!
|
deci dintr-o masina..care nush unde ajungea tu o faci sa arate mai bine decat ar iesi dp poarta fabricii succes in continuare:) urmaresc topicul tau cu mult interes p.s ma miram sa stai fara clima:))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
lasa frate cabrio cu boxe de diametrul celor de fabrica, ca se aude perfect si cu boxe mici...iti garantez eu ...nu tigani masina cu boxele alea ovale
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:38. |
- Copyright 2026 4Tuning