Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Polo GTI vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/26146-polo-gti-vs.html)

RoadRunner 13-12-06 14:37

Re: Polo GTI vs...

Pot sa ma inscriu si eu ?
Hai sa vedem ce face evacuarea aia :D...

piele_bps 13-12-06 16:15

[QUOTE=RoadRunner;659094]Pot sa ma inscriu si eu ?
Hai sa vedem ce face evacuarea aia :D...[/QUOTE

Evacuarea ca evacuarea, dar sa vezi ce face softu ........ca io vazui:rolleyes2 Ha !

piele_bps 13-12-06 16:18

Quote:

Originally Posted by RoadRunner (Post 659094)

Sau daca ai si tu soft.......WOW ! o sa fie superinteresant.
Anyway, BAFTA ! la amandoi !

Zyx 13-12-06 18:23

Quote:

Originally Posted by piele_bps (Post 659201)
Sau daca ai si tu soft.......WOW ! o sa fie superinteresant.
Anyway, BAFTA ! la amandoi !

Pai crezi ca mai vine lumea cu arma descarcata la lupta... ;)

bogdan_wrc 17-12-06 01:56

felicitari domnului zyx. masina trage foarte bine :D
mult succes pe viitor.. ;)

Zyx 19-12-06 14:15

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 664061)
felicitari domnului zyx. masina trage foarte bine :D
mult succes pe viitor.. ;)

Mersi! Observ lucrul asta pe zi ce trece... Mersi!

Quote:

Originally Posted by RoadRunner (Post 659094)

Acum depinde la ce vrei sa te inscrii?! Ca daca este de sunet, e diferenta... Restul, doar nu o sa pun covor roshu, ca sa fii prezent...

fuscobal 19-12-06 15:53

Pentru alti posesori de GTI. Daca nu aveti cel putin Stage 2, adica vreo 240CP masurati la Mastertuner pe banc nu va dati cu Zyx ca nu are rost. Mie mi-a dat vreo 3 masini si nu pot sa ma plang ca am schimbat prost sau mai stiu io ce ! Ma voi mai da o data cu el dupa ce vine Downpipe-ul si la mine !

shadowro 19-12-06 17:25

si tu ce masina ai anume ?

Achim 19-12-06 17:50

Golf 5 GTi

shadowro 19-12-06 18:33

stock sau cu jucarii pe ea ?

dogarel 19-12-06 18:47

Cu jucarii :D

-ZZ- 19-12-06 18:48

are cateva boxe :lol: ....irelevant zic eu....mult prea greu nenea fusco pentru curse.....off offf de ce nu stau eu prin Bucuresti...sa ma joc si eu fratele meu mai mic :D

bogdan_kwx 19-12-06 19:04

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 667657)
are cateva boxe :lol: ....irelevant zic eu....mult prea greu nenea fusco pentru curse.....off offf de ce nu stau eu prin Bucuresti...sa ma joc si eu fratele meu mai mic :D

fratele mai mic m-a batut pe mine ...nasul tau mai mare.ar fi o cursa fara istorie si o pierdere de timp.:))))))))

fuscobal 19-12-06 21:29

Mda, eu am 50Kg in plus fata de un GTI normal datorita sistemului audio. Pe acelasi cantar eu am cu 300Kg mai mult decat Zyx. Asta e...greutatea isi spune cuvantul ! PS : Standul de la mastertuner a aratat 216CP si 300NM la mine. Desi valorile maxime nu indica decat o crestere de 16CP si 13NM ( am fost impreuna cu un alt GTI stock pe stand care a inregistrat 200CP si 287NM ), in alte zone de turatie exista cresteri de peste 20CP si 35NM !

Zyx 19-12-06 21:57

Quote:

Originally Posted by bogdan_kwx (Post 667687)
fratele mai mic m-a batut pe mine ...nasul tau mai mare.ar fi o cursa fara istorie si o pierdere de timp.:))))))))

LOL!!! Tare asta cu... nashul :D Frumos, spus, Bogdane! Mersi pentru aprecieri. Totusi, nu se stie niciodata... Nu?!

Fusco, totusi, unii de "categoria ta" mi-au spus ca... daca am <doar> evacuare si soft "fara suparare, nu are rost". M-au crezut naiv sa incerc cu ei... Si, sincer, acest gen de oameni ma dezgusta, ca, vai Domane, incerc sa ma compar cu ei, cu masina lor. Si, acum sa fim sinceri, cati stiu sa dea in masinile lor... cred ca ii numaram pe degete. Whatever... Totusi, nu te iau ca un etalon in ceea ce priveste Golf V GTI (fara suparare, dar ai cateva kg bune in plus, mai ales fata de versiunea in 3 ushi + un soft mai lejer, sa spun asa), asa ca, va astept! Cei care se simt mai "in forma"...
Ura!

All times are GMT +2. The time now is 18:21.

- Copyright 2026 4Tuning