![]() |
Re: Oltcit Trs
fasso, la multi ani... doarr4u, vineri te revansezi cu cinstea aia :))
|
e daca e ziua si alui fasso sai uram un la multzi ani
|
hai nu stricatzi threadu` omului
este un thread special pt asa ceva : https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/1853-ani.html |
ms.. dar nu ma supar !
|
lasa ... ca eu urarile acolo tzi le-am facut :P
|
Mah... A iesit super... Acuma astept sa vad ce mai coace mintea ta...!! Imaginatie... :D Sa vedem.. :D
|
mi-a adus mosu aseara
cv special + cablu km complet + ceas de bord ptr km de special + 2 aripi fata bune rrau + 500 mii pe wooferu lui doarr4u si pe o statie a iesit super masina ta doarr4u felicitari, ai combinat bine negrul cu blue stelar :D |
2 Attachment(s)
ms. ma jucam un pik cu acc prin 8000rpm :D
|
faine plecari ...
la motor e schimbat ceva ? |
doar filtru de aer. evacuarea toata noua. etansata.. stii ca la oltcit conteaza .. sa nu fie infundata.. si curaju sa ii dai peste 8000 :D
|
care 8000 ?
ca am fost si pe oltcit.ro ... la date tehnice si acolo zicea ca max ii pana pe la 6500 sau asa ceva ... |
da.. dar.. daka o tii in podea.. crede-ma ca se duce peste cap turometru :D o sa fac un film..
|
a venit mosu la mine numai cu fete virgine :)) :P
|
si eu stiu ca se duce in 8000...eu cu al meu nu dadeam mai mult de 6000 da sincer imi era de ajuns...ca apoi se jelea ambreiajul:))frumoase plecari da am impresia ca si tie iti trebe un kit complet de ambreiaj...nush...s-ar putea sa ma insel...aaaaa....si merci celor care mi-au urat si mie...la multi ani...toate bune apa calda...etc!merci!
|
maine montez stikerele pe aripi si pe usi ! MOmo goodyear.. toate alea :P
maine tot la fel.. geamurile ionizate ! si alarma + inchidere + deschidere port.. am spart banca :D |
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning