![]() |
Re: Divertisment
Lasa ba batranii, ia vezi cum rade asta: https://www.youtube.com/watch?v=HdI3H5_JovA
|
Quote:
|
Bancuri
Un tip speriat intra īntr-un restaurant:
- Al cui este pitbull-ul de la intrare? Un tip īi raspunde plictisit: - Este al meu, care-i problema? - Sīnt dezolat, dar caniche-ul meu tocmai l-a ucis pe al dv. - Imposibil, cīinele meu sa fie omorīt de un caniche... Ma faceti sa rīd. Cum se poate ca o javra prapadita sa-i faca asta fiarei mele? - Cred ca pitbull-ul dv. s-a īnecat īn timp ce īmi mīnca caniche-ul. Un ardealean se cazeaza intr-un hotel. O prostituata il urmareste de lanaga receptie pana ce ajunge in camera. Aceasta bate la usa: - Buna ziua! - Buna ziua domnisoara! - Nu va suparati, in caz ca va deranjez, stiti, am vorbit la receptie, mi-au zis ca tot hotelul este ocupat si ma intrebam daca este ok sa stau la dumneavoastra noaptea aceasta... - Nici-o problema domnisoara! Intrati! Se acomodeaza amandoi, ardeleanul intins pe pat, prostituata in mijlocul camerei: - Va suparati daca imi dau bluzita jos? pentru ca imi este foarte cald. - Nicio problema !Va rog! Isi da bluzita jos dupa care: - Va suparati daca imi dau si fustita jos? chiar este foarte cald si ma simt mai in largul meu fara ea! -Nicio problema! Isi da fustita jos dupa care: -Pot sa imi dau si sutienul jos? numai pot sa respir... - Bineinteles domnisoara, doar suntem colegi de camera nu?! Isi da si sutienul jos dupa care: - Sper ca nu va suparati dar chiar trebuie sa imi dau si chiloteii jos? numai pot... - Nici-o problema! Dupa ce isi da si chiloteii jos: - Vai dar este extrem de cald aici. Nu va suparati daca am face si noi..stiti ..asa..niste prostii ? Ardeleanul: -Ha? A no..hai sa ne cacam in lift! |
1 Attachment(s)
Incotro ma indrept ???:(
|
La inmormintare, unul dintre participanti:
Intrebare: De ce, de ce el dintre atitia oameni!!!! Raspuns:De ce? Ti-ar fi placut mai mult sa fii tu in locul lui? |
7 Attachment(s)
astazi 15.05.2007 la intrare in cheile Jietului (zona Petrosani) eram la o plimbarica. Cand colo ce sa vezi ........ omu a vrut sa traverseze raul, numa ca a fost cam mare apa.......!!!! :lol: L-am tras cu CLIO. A iesit destul de usor da a cam mirosit ambreajul!!!!!
|
Quote:
|
bancuri
Un om de afaceri afla ca va primi in vizita posibili parteneri din strainatate si e nevoit sa lipseasca o saptamana de acasa. Normal, isi anunta sotia.
- Uite care e treaba, vin posibili parteneri de afaceri si trebuie sa ii conduc prin tara. O sa lipsesc o saptamana. - Aaa, daca tot lipsesti - zice sotia - e o excursie in Grecia, vreau sa merg. Omul de afaceri, ca orice sot intelegator, aproba excursia. Seara merge sa-si anunte si amanta. - Vezi ca trebuie sa plec o saptamana din oras, nu te speria, nu s-a intamplat nimic. - Dragule, am vazut o excursie in Grecia, nu mi-o platesti? Zis si facut, eh, ca si amanta il ajuta la nevoie... Dupa o saptamana vine acasa sotul la sotie, aceasta fericita de nu se poate. - Ei, cum a fost? - intreaba sotul. - Super, fantastic, am fost in foarte multe locuri dragute, vezi ca am aici ceva poze. In poze vede afaceristul nostru pe amanta, inghite in sec, sotia, normal, observa. - Ce, o cunosti? - Nu... Da` de unde! Doar mi s-a parut cunoscuta... dar nu! - Ah, sa stii ca femeia asta s-a culcat cu toti barbatii din excursie, si nu au fost putini... Omul nostru inghite in sec si seara merge la amanta. - Ei, cum a fost? - Super, senzational, multumesc, dragut ai fost. Hai sa iti arat ceva poze. In unele poze, binenteles, isi recunoaste afaceristul nostru sotia... aceaasi intrebare de la amanta... - Ce, o cunosti? Raspuns negativ, normal. - Ei, sa stii ca femeia asta a fost cea mai tampita din excursie, inchipuie-ti ca a fost singura femeie care a venit cu sotul. Horoscopul pe luna urmatoare: -Sanatate: astrele iti surad. -Bani: astrele iti surad si mai tare. -Dragoste: astrele deja se caca pe ele de ras. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Apropo, cine sunt protagonistii???Tipa si tipu' din poza 4 ??? |
ei sunt. cred ca mereau la "ciocane". am crezut ca ma invita si pe mine dar nika.
|
Quote:
|
Poate a lasat-o pe ea sa intoarca
|
O Super Supra :)
http://videos.streetfire.net/video/0...3e00a3e3f1.htm |
| All times are GMT +2. The time now is 03:10. |
- Copyright 2026 4Tuning