![]() |
Re: Discutii despre cursa
Quote:
|
Bodyspeed nu fii de neam prost.
Citesc de cateva zile(da nu prea e de citit),am fost anu asta la Craiova,o cursa destul de reusita dupa mine dar daca se poate cu insotitorii in parc pt mine e ok. Asta e singurul aspect care ma ingrijora,alta problema ar fi vremea. |
Quote:
|
aha am inteles, mersi frumos. Nu moare nimeni daca merge 300m pe jos. :D
|
Quote:
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/248-cursa-craiovei-viteza-29-10-2006-by-ghost-aeroport-craiova/25567-detalii-cursa.html sau Ca masuri de siguranta vom amplasa publicul pe o singura parte a pistei, orice trecere a publicului pe partea opusa sau dincolo de gard va rezulta la oprirea momentana sau chiar definitiva a cursei din motive de siguranta ! Nu vrem VICTIME ! Este un hobby si cred ca toata lumea vrea sa vina sa se traga si sa plece acasa sanatos si cu masina dreapta, nu cu ea pe platforma sau mai rau pe o targa intr-o salvare ! De aceea vom lua masuri dure impotriva celor care vor incerca sa faca „vitejii” in parcul auto sau la finish ! Vom avea blani cu cuie care la nevoie vor fi folosite ! Stiu ca pare un pic prea multa strictete dar nu ne dorim sa avem incidente , de aceea vom recurge la masuri extreme indiferent despre cine e vorba(sper sa nu se inteleaga gresit) ! e greu de inteles... asta e regula asta trebuie respectata asta e poate uni vrem sa fim cat mai aproape de cursa dar asta e ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dar speram sa fie bine totul si toata lumea sa fie fericita.. vremea.. o sa fie buna.. o sa fie noroasa un pic dar fara ploaie |
Quote:
ne vedem acolo bafta |
Quote:
|
Din pacate nu se poate intra cu insotitor in masina ! Ne pare rau !
|
BETON!bafta tuturor:P
|
Vroiam sa intreb acuma daca se poate intra,sau parca mai aproape,masina de "asistenta tehnica" dar se pare ca o sa fie atatia participanti ca nici macar soferii nu o sa poata sta la o tigara pe langa masina as vrea sa :) dar e de :((
Care e limita de viteza in parcul inchis???, nu cumva sa iau interdicitie pentru alergat. |
Quote:
Devii ironic si nu`mi arde la ora asta, sincer! Prefer sa ma opresc aici si sa nu zic mai multe pt. ca risc sa depasesc masura ! Succes maine tuturor participantilor si sper sa nu avem nevoie de cuie ! :) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning